Преработка на регилируем волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Преработка на регилируем волан
Здравейте, имам следния проблем. Тъй като съм почти 2 метра висок трябва да дръпна седалката в колата максимално назад, но немога да изтегля волана достатъчно назад и се налага да компенсирам разстоянието, като изправя облегалката на седалката напред, но седя почти на 90 градуса, все е съм глътнал бастун. Има ли как този волан да се преработи, за да отиде още малко назад? 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Преработка на регилируем волан
колега няма как да го преработиш с малко средства поне.То нали като се купува кола се сяда вътре да се види удобна ли е и какво е положението на водача 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Empty_Head написа:Здравейте, имам следния проблем. Тъй като съм почти 2 метра висок трябва да дръпна седалката в колата максимално назад, но немога да изтегля волана достатъчно назад и се налага да компенсирам разстоянието, като изправя облегалката на седалката напред, но седя почти на 90 градуса, все е съм глътнал бастун. Има ли как този волан да се преработи, за да отиде още малко назад?
Първо че няма,второ познавам поне 4ма които са около 2те метра,някои карат и М3 и нямат проблем с това...явно си свикнал на стойка която е в полу-легнало положение

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Забравяш за бега и слагаш "дорифто" волан с изнесен център, с преходен фланец и някакъв ментакис фланец за бързо сваляне и те ти 10см 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Gqbriel написа:Empty_Head написа:Здравейте, имам следния проблем. Тъй като съм почти 2 метра висок трябва да дръпна седалката в колата максимално назад, но немога да изтегля волана достатъчно назад и се налага да компенсирам разстоянието, като изправя облегалката на седалката напред, но седя почти на 90 градуса, все е съм глътнал бастун. Има ли как този волан да се преработи, за да отиде още малко назад?
Първо че няма,второ познавам поне 4ма които са около 2те метра,някои карат и М3 и нямат проблем с това...явно си свикнал на стойка която е в полу-легнало положение
с 2 думи може да е карал преди това Хонда

Все си мислих, че на по-високите хора са им по-дълги ръцете. 

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Empty_Head написа:Здравейте, имам следния проблем. Тъй като съм почти 2 метра висок трябва да дръпна седалката в колата максимално назад, но немога да изтегля волана достатъчно назад и се налага да компенсирам разстоянието, като изправя облегалката на седалката напред, но седя почти на 90 градуса, все е съм глътнал бастун. Има ли как този волан да се преработи, за да отиде още малко назад?
Привет аз сьм близо 1.90 и не ми пречи да карам , вьпрос на свикване е , лошото е че седалката е винаги пльтно назад и зад мен никога не сяда човек

- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
Ако седите като хората няма да имате никакви проблеми. Ето това е оптималната позиция и ви гарантирам, че и над 2м да сте, пак ще ви е комфортно: http://www.youtube.com/watch?v=eyL-SjuJ8p4
8 мнения
• Страница 1 от 1