330д 204кс. проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
330д 204кс. проблем
Здравейте!
Като карам нормално нямам проблеми, ако почна да давам яко газ ми святка лампата за подгряващите свещи и колата става по тромава, особено след 3000 оборота с триста зора се развърта, после по някое време пак почва да върви, а и по някое друго време и лампара си изгася.На диагностика излиза грешка за слабо налягане в системата (plausibility rail-pressure volume regulated).Закачал съм колбички чрез маркучета на излишната нафта след дюзите и не я вади плътно, а има и въздух.Това е до тук и не знам какво да правя?
Като карам нормално нямам проблеми, ако почна да давам яко газ ми святка лампата за подгряващите свещи и колата става по тромава, особено след 3000 оборота с триста зора се развърта, после по някое време пак почва да върви, а и по някое друго време и лампара си изгася.На диагностика излиза грешка за слабо налягане в системата (plausibility rail-pressure volume regulated).Закачал съм колбички чрез маркучета на излишната нафта след дюзите и не я вади плътно, а има и въздух.Това е до тук и не знам какво да правя?
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Re: 330д 204кс. проблем
Колата ясно си е казала какво и е.Проблем с налягането на горивото в тръбата.Напиши точно кода който ти е дала
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Днес смених горивния филтър, след това давах газ и не е имало проблеми.През новия като го надуя с остата въздуха си минава без проблеми, през стария минаваше трудно.Възможно ли е от това да е бил и въздуга в излишната нафта?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
попринцип ако не пропуска гориво може да не върви но въздуха няма от къде да доиде,щото е запушен филтара 

unikalen88 написа:попринцип ако не пропуска гориво може да не върви но въздуха няма от къде да доиде,щото е запушен филтара
Е то какво пречи ако не е читав филтъра да си смуче въздух от него, нали и колегата каза че след смяната са почнали мизериите?
(или нещо не съм дочел.)
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Kris написа:unikalen88 написа:попринцип ако не пропуска гориво може да не върви но въздуха няма от къде да доиде,щото е запушен филтара
Е то какво пречи ако не е читав филтъра да си смуче въздух от него, нали и колегата каза че след смяната са почнали мизериите?
(или нещо не съм дочел.)

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Как мога да гледам с инпа дюзите как са, че ме притеснява проблема стопено бутало?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
филтъра като е нов и сух като духаш е ок ма напълни го с нафта и пак духай да видиш, има разлика, иначе дюзите на F4 Мисля бяха.
ако проблема е в ниско налягане и се появи пак може да е клапана за високото налягане или помпата, но първото е по-вероятно
ако проблема е в ниско налягане и се появи пак може да е клапана за високото налягане или помпата, но първото е по-вероятно
9 мнения
• Страница 1 от 1