Проблем със светлини на таблото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със светлини на таблото
Здравейте колеги. От известно време на таблото ми свети, че са изгорели задни светлини и от двете страни, а всъщност всичко си работи... стопове, габарити, светлината за задна скорост, тази за мъглата. Пробвах, като откача акумулатора за няколко часа, но като го закача и я запаля след 10-15 сек пак натрупва грешката.. Някой има ли идея от какво може да се получава това?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Проблем със светлини на таблото
Щом е от двете страни, вероятно снопа кабели се е закъсал. Ако не е, опитай да си смениш крушките, нищо че светят.
Never mistake motion for action...
Кабелите са здрави. Смених крушките, почистих леглата напръскахи с контактен спрей ама ефект няма...
- azarovlado
- кандидат ентусиаст
-
Провери си буксите зад стоповете,че може да има слаба контакна връзка или нагоряло на някоя секция.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
lubox92 написа:Здравейте колеги. От известно време на таблото ми свети, че са изгорели задни светлини и от двете страни, а всъщност всичко си работи... стопове, габарити, светлината за задна скорост, тази за мъглата. Пробвах, като откача акумулатора за няколко часа, но като го закача и я запаля след 10-15 сек пак натрупва грешката.. Някой има ли идея от какво може да се получава това?
я провери осветлението на задния номер дали свети.
На мен ми го прави също един два пъти, и като проверих крушките бяха леко почернели (малко преди да изгорят). След като ги смених и всичко си е ОК.
6 мнения
• Страница 1 от 1