Нов ключ от "Камор Ауто" или "Дару Кар"

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Нов ключ от "Камор Ауто" или "Дару Кар"

Мнение от oci » 28 Яну 2014, 15:55

mistyrain написа:Ами зависи Oci, мен като ми го плащаше застраховка, що да не си зема оригиналното :):):)

е така е добре :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 28 Яну 2014, 16:00

mistyrain написа:Ами зависи Oci, мен като ми го плащаше застраховка, що да не си зема оригиналното :):):)

Какво е станало, за да се плати ключа от застрахователите?
Колегата е писал, че има един и иска втори. Какво е нещото, което би се случило в този случай, като застрахователя да поеме разноските?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 28 Яну 2014, 17:14

Ами тук не е включено каското. Ако някой има дебитна карта към Булбанк, а може и други банки да го имат това незнам, то тогава има застраховка защитен портфеил. При кражба или загуба има покритие за изваждане на документи, ключове, портфеил нов. В този случай ползвах аз и си закупих нов ключ от Дарукар. Застраховката е към ING и мисля, че ако я намяте тази застраховка от картата ви то можете да си я направите след това. Страхотна работа е повярвайте ми, а струва 25 лв на година. Е избих ги за десетилетия напред. Всичко си извадих с експресни поръчки и нищо не платих отгоре. Само се носят после всички бележки на застрахователя и той осребрява. Ето малко инфо

Застраховката “Защитен портфейл” включва четири основни покрития:

* Банкова карта – възстановяване на финансови загуби при неправомерно използване на застрахованата карта от трети лица вследствие на кражба, загуба или злоупотреба с картата. На клиента се възстановяват всички суми до определения лимит от 300 лева за щети (удостоверени в полицейска преписка), настъпили до 48 часа, предхождащи момента на блокиране на картата.

* Защитени покупки – покриват се финансови загуби до общо 1500 лева за период от една година вследствие на кражба чрез взлом/грабеж или увреждане на новозакупени потребителски стоки с банковата карта. Покритието е в сила до 30 дни от датата на покупката за стоки с цена над 100 лева.

* Изгубени или откраднати лични документи и ключове - в случай на изгубване или кражба на личните документи и/или ключовете заедно със застрахованата карта, се възстановяват разходите, направени от клиента за преиздаване на лични документи (до 250 лева) и/или смяна на ключове или брави (до 500 лева).

* Злополука – обезщетение от 4 000лева за една застрахована карта при смърт от злополука.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 28 Яну 2014, 17:27

Сега ще почне една загуба на памет, документи и още нещо... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 28 Яну 2014, 17:41

vavilon написа:Сега ще почне една загуба на памет, документи и още нещо... :mhihi:

хахахаха ти ли няма да се сетиш :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niko74 » 26 Сеп 2014, 21:57

А нещо за ненарязаните "Китайчета" да кажете?!
Поръчал съм си ромбоиден и се чудя дали ще може да се програмира като оригиналния.
Някакви мнения и съвети?
Благодаря на отзовалите се!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 26 Сеп 2014, 23:03

niko74 написа:А нещо за ненарязаните "Китайчета" да кажете?!
Поръчал съм си ромбоиден и се чудя дали ще може да се програмира като оригиналния.
Някакви мнения и съвети?
Благодаря на отзовалите се!

пиши едно ЛС ако искаш и ще ти го програмирам за твоята кола.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320d 136к.с.

Мнение от taniotd » 02 Окт 2014, 23:13

mistyrain написа:.... Ако някой има дебитна карта към Булбанк, а може и други банки да го имат това незнам, то тогава има застраховка защитен портфеил. При кражба или загуба има покритие за изваждане на документи, ключове, портфеил нов. .....

Моята карта е към Експресбанк и още преди 3 години разбрах че тази застраховка при тях е омагьосан кръг и празна работа и я отказах в последствие.В моят пакет на застраховката влизаше и мобилен телефон и аз реших точно така за тяхна сметка да си взема нов телефон.Обаче като отидох в банката да подам жалба за "кражба" и как се процедира по застраховката ми казаха че трябва да ми издадат служебна бележка от полицията с входящ номер на преписката по кражбата и че кражбата е заведена там и да е точно изброено кое ми е откраднато.Обадих се на един познат полицай квартален за "служебна бележка" и той ми се изсмя и ми вика...."ти луд ли си,ние да не сме общината или данъчното че да издаваме служебни бележки,че и заверени.Полицията такива документи не издава". Отидох пак да рева в банката и да им кажа какво са ми отговорили от полицията и мацката ми вика..."Ми сори,без документ от полицията няма как да ти признаем застраховката"...Не знам кой от двамата ме смота,но им теглих майните и си прекратих въпросната застраховка

Предишна

Назад към E46