Нов ключ от "Камор Ауто" или "Дару Кар"
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Нов ключ от "Камор Ауто" или "Дару Кар"
mistyrain написа:Ами зависи Oci, мен като ми го плащаше застраховка, що да не си зема оригиналното:):)
е така е добре

mistyrain написа:Ами зависи Oci, мен като ми го плащаше застраховка, що да не си зема оригиналното:):)
Какво е станало, за да се плати ключа от застрахователите?
Колегата е писал, че има един и иска втори. Какво е нещото, което би се случило в този случай, като застрахователя да поеме разноските?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Ами тук не е включено каското. Ако някой има дебитна карта към Булбанк, а може и други банки да го имат това незнам, то тогава има застраховка защитен портфеил. При кражба или загуба има покритие за изваждане на документи, ключове, портфеил нов. В този случай ползвах аз и си закупих нов ключ от Дарукар. Застраховката е към ING и мисля, че ако я намяте тази застраховка от картата ви то можете да си я направите след това. Страхотна работа е повярвайте ми, а струва 25 лв на година. Е избих ги за десетилетия напред. Всичко си извадих с експресни поръчки и нищо не платих отгоре. Само се носят после всички бележки на застрахователя и той осребрява. Ето малко инфо
Застраховката “Защитен портфейл” включва четири основни покрития:
* Банкова карта – възстановяване на финансови загуби при неправомерно използване на застрахованата карта от трети лица вследствие на кражба, загуба или злоупотреба с картата. На клиента се възстановяват всички суми до определения лимит от 300 лева за щети (удостоверени в полицейска преписка), настъпили до 48 часа, предхождащи момента на блокиране на картата.
* Защитени покупки – покриват се финансови загуби до общо 1500 лева за период от една година вследствие на кражба чрез взлом/грабеж или увреждане на новозакупени потребителски стоки с банковата карта. Покритието е в сила до 30 дни от датата на покупката за стоки с цена над 100 лева.
* Изгубени или откраднати лични документи и ключове - в случай на изгубване или кражба на личните документи и/или ключовете заедно със застрахованата карта, се възстановяват разходите, направени от клиента за преиздаване на лични документи (до 250 лева) и/или смяна на ключове или брави (до 500 лева).
* Злополука – обезщетение от 4 000лева за една застрахована карта при смърт от злополука.
Застраховката “Защитен портфейл” включва четири основни покрития:
* Банкова карта – възстановяване на финансови загуби при неправомерно използване на застрахованата карта от трети лица вследствие на кражба, загуба или злоупотреба с картата. На клиента се възстановяват всички суми до определения лимит от 300 лева за щети (удостоверени в полицейска преписка), настъпили до 48 часа, предхождащи момента на блокиране на картата.
* Защитени покупки – покриват се финансови загуби до общо 1500 лева за период от една година вследствие на кражба чрез взлом/грабеж или увреждане на новозакупени потребителски стоки с банковата карта. Покритието е в сила до 30 дни от датата на покупката за стоки с цена над 100 лева.
* Изгубени или откраднати лични документи и ключове - в случай на изгубване или кражба на личните документи и/или ключовете заедно със застрахованата карта, се възстановяват разходите, направени от клиента за преиздаване на лични документи (до 250 лева) и/или смяна на ключове или брави (до 500 лева).
* Злополука – обезщетение от 4 000лева за една застрахована карта при смърт от злополука.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Сега ще почне една загуба на памет, документи и още нещо... 

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
vavilon написа:Сега ще почне една загуба на памет, документи и още нещо...
хахахаха ти ли няма да се сетиш

А нещо за ненарязаните "Китайчета" да кажете?!
Поръчал съм си ромбоиден и се чудя дали ще може да се програмира като оригиналния.
Някакви мнения и съвети?
Благодаря на отзовалите се!
Поръчал съм си ромбоиден и се чудя дали ще може да се програмира като оригиналния.
Някакви мнения и съвети?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
niko74 написа:А нещо за ненарязаните "Китайчета" да кажете?!
Някакви мнения и съвети?
пиши едно ЛС ако искаш и ще ти го програмирам за твоята кола.
- taniotd
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 136к.с.
mistyrain написа:.... Ако някой има дебитна карта към Булбанк, а може и други банки да го имат това незнам, то тогава има застраховка защитен портфеил. При кражба или загуба има покритие за изваждане на документи, ключове, портфеил нов. .....
Моята карта е към Експресбанк и още преди 3 години разбрах че тази застраховка при тях е омагьосан кръг и празна работа и я отказах в последствие.В моят пакет на застраховката влизаше и мобилен телефон и аз реших точно така за тяхна сметка да си взема нов телефон.Обаче като отидох в банката да подам жалба за "кражба" и как се процедира по застраховката ми казаха че трябва да ми издадат служебна бележка от полицията с входящ номер на преписката по кражбата и че кражбата е заведена там и да е точно изброено кое ми е откраднато.Обадих се на един познат полицай квартален за "служебна бележка" и той ми се изсмя и ми вика...."ти луд ли си,ние да не сме общината или данъчното че да издаваме служебни бележки,че и заверени.Полицията такива документи не издава". Отидох пак да рева в банката и да им кажа какво са ми отговорили от полицията и мацката ми вика..."Ми сори,без документ от полицията няма как да ти признаем застраховката"...Не знам кой от двамата ме смота,но им теглих майните и си прекратих въпросната застраховка
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2