таблет в колата

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: таблет в колата

Мнение от whatdaf » 26 Яну 2014, 2:36

bingo-boy8812 написа:Е ти ако си купиш таблет за 800 лв по-добре си вземи оригиналната навигация.Таблет за 100-200 лв върши идеална работа,въпроса е да има навигация,наистина си личи че е афтърмаркет,ама пак си е много практично

Щом въпроса е за навигация - телефон + стойка за кола .

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 26 Яну 2014, 3:11

bingo-boy8812 написа:Е ти ако си купиш таблет за 800 лв по-добре си вземи оригиналната навигация.Таблет за 100-200 лв върши идеална работа,въпроса е да има навигация,наистина си личи че е афтърмаркет,ама пак си е много практично

Е ти луд ли си , оригиналната навигация и за чеп за зеле не става в сравнение с възможностите и на най-бастунския таблет с андроид + гпс модул *вграден.

Стига да имаш читав софт за да може ти работи всичко в колата като хората , може си изкараш и ОБД данните ( torque например ) , но може и с кабел и т.н. и т.н. Стига на човек да му се занимава и да разбира какво прави.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 26 Яну 2014, 9:38

omegaart написа:

Е ти луд ли си , оригиналната навигация и за чеп за зеле не става в сравнение с възможностите и на най-бастунския таблет с андроид + гпс модул *вграден.

Стига да имаш читав софт за да може ти работи всичко в колата като хората , може си изкараш и ОБД данните ( torque например ) , но може и с кабел и т.н. и т.н. Стига на човек да му се занимава и да разбира какво прави.

Като цяло това ми е идеята,пък и малката да може да гледа филмчета :ok:
Определено оригиналната система е много по-добре (като визия),но за мен не си струват толкова много пари

П.С. Имам телефон със навигация и стойка за кола,ама искам да направя нещо като мултимедийна система :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 26 Яну 2014, 14:24

Аз, понеже съм си тъп, пак не разбирам... Имам навигация (оригинална) 4:3 и работи безупречно /с нея си научих имената на улиците/, вярно бъбри на английски и названията са такива, но е мнооого подробна, чак депресиращо подробна, и е страшно бърза, лови по няколко десетки спътника за около 5 секунди... никаква друга навигация не съм виждал толко бързо да сработва! Телевизия не мога в момента да гледам, но едни английски момци, дадоха оферта за около 50 паунда да пратят модул, който се връзва преди ТВ модула и му изземва функциите, като се запазват всички функции на заводската система. Този модул може да приема флаш памети, Твърди дискове и флаш карти, та според мен може да се ползва и за видео... ето тези: http://www.incarmusic.co.uk/
Та пак питам, къде е смисъла, може би има смисъл само за колите с МИД?!?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 26 Яну 2014, 19:31

Да,само за коли с МИД,понеже аз нямам нито навигация 4/3,нито 16/9 и таблета ще ми върши идеална работа,разбира се ако имах фабричната навигация нямаше да слагам таблети или други измислени джунджурии :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 28 Яну 2014, 10:31

Ето Ви и рашание от БГ: http://autopro.bg/Multimediino-ogledalo-za-obratno-vijdane
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Потребител
Аватар

Мнение от Roko_bg » 01 Фев 2015, 14:04

започвам да стиягам транспортера BMW E 38 и мисля да го обурудвам с таблет само не ми стана ясно дали ще ми показва разхода на гориво както на оригиналния монитор , че той взе да се прецаква , започна да показва ленти и си сменя цвета абе отива си :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 22 Сеп 2015, 22:16

Малко да съживя темата и да Ви посъбудя,някой направи ли интервенцията с таблета ?

Предишна

Назад към Е38