Проблем с датчиците на накладките (буксите)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Re: Проблем с датчиците на накладките (буксите)
dzvonko написа:Че ще ги купя е ясно, ама някои хора работят и нямат възможност да ходят когато си искат до магазина за някаква си букса. И без това е побългарено, поне да не ме дразни докато го оправя!
Щом до сега това не те е дразнило(побългаряването) от нататък коментара е излишен

- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
ilia1984 написа:dzvonko написа:Че ще ги купя е ясно, ама някои хора работят и нямат възможност да ходят когато си искат до магазина за някаква си букса. И без това е побългарено, поне да не ме дразни докато го оправя!
Щом до сега това не те е дразнило(побългаряването) от нататък коментара е излишен
Хайде престани да спамиш! Вчера светна лампата, тръгнах да сменям датчика и видях какво е положението! Аман от такива всезнайковци като теб!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
вържи ги на късо или в буксата сложи едно съпротивление например 2 ома и лампата ще изгасне само гледай да прави хубава контакт в самата букса, аз принципно така ги проверявам точно кой датчик е като слагам съпротивление на мястото на съответния датчик, и после оставяш на контакт за около 30 секунди до 1 минута и лампата сама изгасва, на диагностика както казах грешка не излиза.
Датчиците работят на принципа на съпротивление изтрие ли се датчика вече се променя съпротивлението и затова светва лампата.
Датчиците работят на принципа на съпротивление изтрие ли се датчика вече се променя съпротивлението и затова светва лампата.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
oci написа:вържи ги на късо или в буксата сложи едно съпротивление например 2 ома и лампата ще изгасне само гледай да прави хубава контакт в самата букса, аз принципно така ги проверявам точно кой датчик е като слагам съпротивление на мястото на съответния датчик, и после оставяш на контакт за около 30 секунди до 1 минута и лампата сама изгасва, на диагностика както казах грешка не излиза.
Ето това вече е отговор от специалист!!! Благодаря Oci !!!
- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
oci написа:вържи ги на късо или в буксата сложи едно съпротивление например 2 ома и лампата ще изгасне само гледай да прави хубава контакт в самата букса, аз принципно така ги проверявам точно кой датчик е като слагам съпротивление на мястото на съответния датчик, и после оставяш на контакт за около 30 секунди до 1 минута и лампата сама изгасва, на диагностика както казах грешка не излиза.
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2