UI-a на навигацията ми се промени?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: UI-a на навигацията ми се промени?

Мнение от Atsalov » 26 Яну 2014, 12:07

Колкото я намериш,много зависи дали ти продават работеща.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i

Мнение от ico83 » 14 Окт 2014, 15:22

Моля да ме извините, че пиша в стара и чужда тема, но и аз вече имам подобен проблем,с МК4 съм
След ровене с импа,лаптопа изгасна(спря тока) и монитора 16/9 умря вижда се,че свети само подсветката, но дисплей няма, радиото работи,но не тръгва диска.Изписа един път да поставя подходящ диск или нещо такова в CD-ROM и това беше
Какво ще ме посаветвате да правя, нямам тв тунер и вадих буксите на навито май без да махна контакта, диска вътре се върти

Ацалов
Аватар

Мнение от Atsalov » 22 Окт 2014, 16:19

Ще ти трябва диск със софтуер,има написано доста по темата. Ако не се справиш, ще ударя едно рамо като минаваш през Пловдив. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ico83 » 22 Окт 2014, 17:27

Atsalov написа:Ще ти трябва диск със софтуер,има написано доста по темата. Ако не се справиш, ще ударя едно рамо като минаваш през Пловдив. :yes:
навигацията се предаде, дава само черен екран, първо нея трябва да видя и тогава това

Ацалов
Аватар

Мнение от Atsalov » 22 Окт 2014, 18:00

ico83 написа:
Atsalov написа:Ще ти трябва диск със софтуер,има написано доста по темата. Ако не се справиш, ще ударя едно рамо като минаваш през Пловдив. :yes:
навигацията се предаде, дава само черен екран, първо нея трябва да видя и тогава това

Ще се вдигне на крака ,не го мисли .Трудно умира МК4 ...но не е и невъзможно де.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ico83 » 17 Ное 2014, 23:17

Atsalov написа:
ico83 написа:

Ще се вдигне на крака ,не го мисли .Трудно умира МК4 ...но не е и невъзможно де.

проблема ми се струва, че е в лазера и не чете дисковете(преди ми се е случвало да не разчита картата).Дали има вариант това да се направи през някаква програма и след време да си сменя само лазера, че сега с този черен екран едва го търпя вече

Предишна

Назад към E39