Въпрос за габарити на Angel Eyes
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- chris71ano
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
- Мечтае да кара: 850 CSI
Re: Въпрос за габарити на Angel Eyes
niki81vd написа:chris71ano написа:bumer530 написа:На мен също ми допадат като изработка,но бих ги махнал.Бих си сложил оригиналните (тези преди face),ако съдим по бронята.По хубав от оригиналния вид -НЯМА.![]()
Абсолютно правилноСтар фейс - стария фар , по-добра от оригиналната визия няма. А и ейнджъл айс като ръгнат в стария фар....
Хахахаха, като спомена стария фар и ангелите, аз съм така с идеята за дневни но през контакт а не през габарита и се получи много добре
Еми не не знам просто на цялата оригинална визия на колата тоя ейнджъл не ми се връзва.... но пък аз съм болен на тема оригинален вид така че не ми обръщай внимание

- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
chris71ano написа:niki81vd написа:chris71ano написа:bumer530 написа:На мен също ми допадат като изработка,но бих ги махнал.Бих си сложил оригиналните (тези преди face),ако съдим по бронята.По хубав от оригиналния вид -НЯМА.![]()
Абсолютно правилноСтар фейс - стария фар , по-добра от оригиналната визия няма. А и ейнджъл айс като ръгнат в стария фар....
Хахахаха, като спомена стария фар и ангелите, аз съм така с идеята за дневни но през контакт а не през габарита и се получи много добре
Еми не не знам просто на цялата оригинална визия на колата тоя ейнджъл не ми се връзва.... но пък аз съм болен на тема оригинален вид така че не ми обръщай вниманиеА някой забелязал ли е на стоповете на комби преди фейса колко дразнещо се виждат крушките през стопа
Ей ,колеги искам и аз да отбележа ,че оригиналната визия при мен е диагноза.Не искам да засегна някой.Относно стоповете:и за тях има решение.Почиства се хубаво рефлектора и се слагат
крушки с боядисан връх(подобни на тези за фарове Н7 и т.н.)
Но ако стопа е полиран и не е матирал и с обикновенната крушка пак не е да ми извади очите.Две пак така си е оригинално.

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- chris71ano
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
- Мечтае да кара: 850 CSI
niki81vd написа:Не съм се засегнал ни най малко, манипулацията е с икономическа цел, но определено отваря автомобила много.
Тези са LED и са много ярки, харесва ми как светят и вършат работа за DRL
Знам и аз една икономическа цел - Да си не абим ксенона

- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
chris71ano написа:niki81vd написа:Не съм се засегнал ни най малко, манипулацията е с икономическа цел, но определено отваря автомобила много.
Тези са LED и са много ярки, харесва ми как светят и вършат работа за DRL
Знам и аз една икономическа цел - Да си не абим ксеноната си пуснах дневните на 30% Тва със стоповете що го пробвам моите не са матирали ама ме дразни пак. Какви са тия крушки за стопове не ги знам....
с връхче.
Те не са с връхчета,пак са си обли,но отгоре на бомбето имат боя.Може и сам да си ги направиш,като топнеш върха на крушката в термоустойчива боя.Продават се и диодни на който диодите светят настрани,но не ти ги препоръчвам
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3