Нов ключ от "Камор Ауто" или "Дару Кар"
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нов ключ от "Камор Ауто" или "Дару Кар"
Здравейте,Колеги!Поради ред причини съм само с един ключ към автомобила.
Някой да е поръчвал оригинален ключ от нашите дилъри?Да ме ориентирате за цена.Колата е 2002г.
Благодаря предварително и успехи!!!
Някой да е поръчвал оригинален ключ от нашите дилъри?Да ме ориентирате за цена.Колата е 2002г.
Благодаря предварително и успехи!!!
- kruz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Х1 2021 г.
Re: Нов ключ от "Камор Ауто" или "Дару Кар"
Ако си с ромбоидния всеки авто-ключар ще ти направи 150-160лв.миналия месец си правих.
Колеги....Интересува ме само инфо от хора поръчвали ключове от дилърите.
Не се интересувам от КЛЮЧАРИ.
Не се интересувам от КЛЮЧАРИ.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Ако имаш сервизният ключ, може и по-евтино да ти излезе. Ако е само 1, колкото каза колегата. В Камор и Дару беше двойно навремето. Не вярвам да са променили цените.
п.п. Бях питал в чужбина- 180 евро. За Е46 старият ключ, не ромбоидният. Поръчва се директно от Германия, с копие на големият талон и лична карта
п.п. Бях питал в чужбина- 180 евро. За Е46 старият ключ, не ромбоидният. Поръчва се директно от Германия, с копие на големият талон и лична карта
Ромбоидния ключ (както и всеки един останал) се поръчва само с голям талон и лична карта на собственика на колата по талон или с нотариално пълномощно от собственика на колата по талон.
По спомен струваше около 300лв, като ключа идва нарязан и кодиран за колата.
И в Дару и в Камор/Бавариа е една и съща процедурата, а цената може да се различава с около 5лв.
Edit:
Номенклатурен номер : 66126955747
Описание : КЛЮЧ С ДИСТАНЦИОННО
Ед.цена (с ДДС) : 331.60 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
По спомен струваше около 300лв, като ключа идва нарязан и кодиран за колата.
И в Дару и в Камор/Бавариа е една и съща процедурата, а цената може да се различава с около 5лв.
Edit:
Номенклатурен номер : 66126955747
Описание : КЛЮЧ С ДИСТАНЦИОННО
Ед.цена (с ДДС) : 331.60 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Обикновенния ключ за е46 без дистанционно като на Е36- 80лв и мога да направят 10 % надолу с леко усмихване
Също трябва лична карта на собственика на автомобила и големия талон. Трябват им 3 работни дни за доставката 

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
И ?
Идва ключа, плащаш някакви луди пари, а в последствие се оказва че не можеш да запалиш. Защото някой преди тебе "първи" собственик е сменил ЕВС-а.
Идва ключа, плащаш някакви луди пари, а в последствие се оказва че не можеш да запалиш. Защото някой преди тебе "първи" собственик е сменил ЕВС-а.

Ако нема у глава, има у Google.
bgpavlp написа:И ?
ЕВС-а нали и той е кодиран за колата.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Kris написа:bgpavlp написа:И ?
Той е кодиран, но ако се смени в него остават записани ключовете от старата кола, а без да е наличен евс-а или поне да можеш да се изчете паметта му няма как да се прехвърлят и ключовете и обикновенно като откраднат евс-на някоя кола или изгори тогава освен, че се сменя евс-а се прави и нов ключ или само се записва чип по него.
oci написа:Kris написа:bgpavlp написа:И ?
Той е кодиран, но ако се смени в него остават записани ключовете от старата кола, а без да е наличен евс-а или поне да можеш да се изчете паметта му няма как да се прехвърлят и ключовете и обикновенно като откраднат евс-на някоя кола или изгори тогава освен, че се сменя евс-а се прави и нов ключ или само се записва чип по него.
Бате тука имам пресен пример, на мойта кола и изгърмя ЕВС и поръчах нов от Дару. Дойде направо кодиран, само го закачихме и всичко тръгна. После прочетохме колата и всичко беше ОК освен че показваше по нова дата.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
- oci
- старши ентусиаст
-
Re: Нов ключ от
Kris написа:oci написа:Kris написа:bgpavlp написа:И ?
Бате тука имам пресен пример, на мойта кола и изгърмя ЕВС и поръчах нов от Дару. Дойде направо кодиран, само го закачихме и всичко тръгна. После прочетохме колата и всичко беше ОК освен че показваше по нова дата.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
А от дару кар е друго при положение, че не ти е ровена колата и си е всичко оригинално по нея като моторна електроника и т.н и те вече ще ти пратят направо обучен за твоята кола, но има и още един пресен пример как в Студентски град, на една мацка и разбиха колата откраднаха и евс-а тя си поръча нов от дару, чака го 7 дни и като дойде не запали и се изредиха половината форум при нея да се мъчат да го правят, и позная какво стана, още 200 лв и всичко си дойде на място.
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Аз съм си правил колега. 310 лв от Дару Кар. Чаках около 3 дни и се вади като им занесеш талона.
В "Камор" днес ми казаха цена от 341лв. и нещо...
Моля темата да се заключи.
- oci
- старши ентусиаст
-
niko74 написа:В "Камор" днес ми казаха цена от 341лв. и нещо...
има ли смисъл като също нещо може да ти излезе на половин цена със същото качество.
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Ами зависи Oci, мен като ми го плащаше застраховка, що да не си зема оригиналното
:):)

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2