Часовник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Часовник
Някой може ли да ми каже, ако са ми счупени крачетата за сверяване на часовника може ли да се оправи (естествено без да сменям с ново).
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Часовник
valeribmw написа:Някой може ли да ми каже, ако са ми счупени крачетата за сверяване на часовника може ли да се оправи (естествено без да сменям с ново).
1-во прочети няколкото теми за тези бутони
2-ро смяна само с цяло табло и там късмет ако са здрави
3-то много зависи,кое и как е счупено..
С едан дума първо отваряш гледаш и пише в съответната тема а не в поредната такава...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Ако са счупени само крачетата (на черните бутони) може да се сменят, ако си намериш такива здрави.
- lyubenpetkov
- Потребител
-
- Кара: Х5
- Детайли за колата: 2002 г.
С моят часовник се случи следното: Един ден забелязах, че е изостанал с една минута и го сверих. На следващият ден беше изостанал с час и като взех да го сверявам забелязах следното - при завъртане на лостчето в ляво (превърта часовете назад) сверява без проблем, а при завъртане на дясно сверява, но при отпускане на лостчето времето се връща с една минута назад. Като завъртя на дясно еднократно сменя една минута напред, но като отпусна лостчето пак се връща една минута назад. Поиграх си да го настроя, но на следващият ден установих, че часовникът си седи на това време, което бях задал и не върви. Показва постоянно един и същи час. Някой може ли да ме насочи къде да търся проблема?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Kris написа:Ако са счупени само крачетата (на черните бутони) може да се сменят, ако си намериш такива здрави.
И белите да са счупени пак се сменя основата и става.
- lyubenpetkov
- Потребител
-
- Кара: Х5
- Детайли за колата: 2002 г.
lyubenpetkov написа:С моят часовник се случи следното: Един ден забелязах, че е изостанал с една минута и го сверих. На следващият ден беше изостанал с час и като взех да го сверявам забелязах следното - при завъртане на лостчето в ляво (превърта часовете назад) сверява без проблем, а при завъртане на дясно сверява, но при отпускане на лостчето времето се връща с една минута назад. Като завъртя на дясно еднократно сменя една минута напред, но като отпусна лостчето пак се връща една минута назад. Поиграх си да го настроя, но на следващият ден установих, че часовникът си седи на това време, което бях задал и не върви. Показва постоянно един и същи час. Някой може ли да ме насочи къде да търся проблема?
Пробвах да откача акумулатора и след като го закачих и сверих часовника засега тръгна.
6 мнения
• Страница 1 от 1