Нагревател на страничното огледало не работи ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- hitreca
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i Coupe
Нагревател на страничното огледало не работи ???
Здравейте колеги
от както паднаха мъглите и студовете установих че единия нагревател на страничното ми огледало не работи (от шофьорската страна).
Някой случайно да знае какво може да е станало някакви идеи ? Бушон може ли да е ?
от както паднаха мъглите и студовете установих че единия нагревател на страничното ми огледало не работи (от шофьорската страна).
Някой случайно да знае какво може да е станало някакви идеи ? Бушон може ли да е ?
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Re: Нагревател на страничното огледало не работи ???
hitreca написа:Здравейте колеги
Провери си бушона ако си е здрав провери до самото огледало има ли напрежение в повечето случай се прекъсват кабелчетата точноп дето е самата букса.Ако пък има напрежение до огледалото то е ясно-нагревателчето е прекъснало.Внимавай само с свалянето на огледалото ,че в повечето пъти се пука.Много внимателно действай.Успех !!!
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Скоро си купих стъкло от е46 за е36-цата и след серия проверки се оказа, че инсталацията си работи отлично, но огледалцето е с изгорял нагревател. За е46-цата го купувахме 25-30лв - криво с подгрев. Друг начин за оправия мисля, че няма.
- Xezes
- Потребител
-
- Кара: BMW Е90 330D xDrive LCI
Извинявам се ако е офтипик поста ми, но бих искал да попитам, как да съм сигурен че подгряването на огледалата ми работи ? Трябва ли да се пуска от някъде нещо или се пускат автоматично при определени условия?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
а мислите ли че има на всяко огледало бушон,щото колега казва че едното работи другото не

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
unikalen88 написа:а мислите ли че има на всяко огледало бушон,щото колега казва че едното работи другото не![]()
Определено има различни в бушони аз имах проблеми с дясно,и предпазителя мисля че беше номер 25 и е заедно с подгрева на пръскалките на челното стъкло,а лявото е отделно но сега незная кой точно номер беше

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Сваляш огледалото (стъклото) откачаш всичко от него .. Взимаш един Мултицет(мултиметър) пускаш го на Омове и с 2 те сонди директно на огледалото където влизат черните кабелчета за подгряването..
покаже ли ОЛ и няма никакво съпротивление ,огледалото ти е за коша (ако не държиш да се подгрява разбира се.) Бушони мушони ... дълга и широка стъклото се сваля за 2 мин. мери се за 10 сек. проблема става ясен за 3 мин.
Успех !
покаже ли ОЛ и няма никакво съпротивление ,огледалото ти е за коша (ако не държиш да се подгрява разбира се.) Бушони мушони ... дълга и широка стъклото се сваля за 2 мин. мери се за 10 сек. проблема става ясен за 3 мин.
Успех !
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
hacker4eto1 написа:Сваляш огледалото (стъклото) откачаш всичко от него .. Взимаш един Мултицет(мултиметър) пускаш го на Омове и с 2 те сонди директно на огледалото където влизат черните кабелчета за подгряването..
Успех !
Взимаш работещото - сменяш с неработещото - 1 мин

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
8 мнения
• Страница 1 от 1