Предна броня

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Предна броня

Мнение от boksioraE39 » 16 Яну 2014, 22:18

Bavarcho написа:350 за предна М броя оригинална с всичко кум нея дето пита е мнооого добра цена.
Лошото на това да сложиш М броня отпред е че първо ще трябват подкалници М-кови че да застане хубаво, после седиш гледаш колата и не става само с броня отпред, айде задна броня, после пак седиш и гледаш джантите не вървят с М пакета, айде и джанти и то като се почне, ямата е бездънна :lol:

Ооо да..... :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 17 Яну 2014, 1:02

boksioraE39 написа:
Bavarcho написа:350 за предна М броя оригинална с всичко кум нея дето пита е мнооого добра цена.
Лошото на това да сложиш М броня отпред е че първо ще трябват подкалници М-кови че да застане хубаво, после седиш гледаш колата и не става само с броня отпред, айде задна броня, после пак седиш и гледаш джантите не вървят с М пакета, айде и джанти и то като се почне, ямата е бездънна :lol:

Ооо да..... :mhihi:

Купих колата с стаил 66(джанти),после си взех задната броня,след 8 месеца предната и точно исках да взема и огледалата и да си сложа всичко наведнъж и....се събудих без джанти :mhihi: Майната им на джантите,яд ме е за гумите и датчик винтилите(гуми на 9000км) та сега пак започвам от средата,първо джанти и накрая огледала.Комбарата ще стане "пълен изруд" :driving:
П.П.ще и нарисувам и огромно М лого на предниа капак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 02

Мнение от Mamar4o » 17 Яну 2014, 23:39

сложи си секретни болтове,преди бмв-то карах пежо 406 и един ден си го намерих не на трупчета а направо на дискове :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumer530 » 18 Яну 2014, 17:18

Mamar4o написа:сложи си секретни болтове,преди бмв-то карах пежо 406 и един ден си го намерих не на трупчета а направо на дискове :mrgreen:

Не секретни болтове,ако ще да завариш джантите за главините,все тая....Аз бях с по 2 секрета (различни) на всяка джанта и пак ги свалиха :smoke:
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530d 2002g
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от joffri » 20 Яну 2014, 18:17

Ей сектанти.... :lol: :lol: :lol: Съвет към колегата : Ако нямаш гараж или колата не е на палтен паркинг ЗАБРАВИ за М-бронята! 1 месец и е заминала

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
Мечтае да кара: 850 CSI

Мнение от chris71ano » 20 Яну 2014, 23:24

М-кова броня ама с решетката отпред иначе тая празната :no: и то и задна броня и трябва да си и с шадоулайн пакет и лайсните по вратите и черни бъбреци после и огледала ии... ай сиктир :mhihi: а да забравих че и гърнето крайното трябва да е в тон...... суперспринт минимум :winky:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Яну 2014, 14:40

Огледалата не влизат в М паркета, само М5 е с тях..
Иначе ако ще издребняваме М паркета идва и с доста разлики по окачването, дето надали някой ще тръгне да сменя всичко.
А и лайстнит вътре, черен таван, воланя..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumer530 » 21 Яну 2014, 17:13

Bavarcho написа:Огледалата не влизат в М паркета, само М5 е с тях..
Иначе ако ще издребняваме М паркета идва и с доста разлики по окачването, дето надали някой ще тръгне да сменя всичко.

Май всичко споменахме, но забравихме седалките.Много са ми интересни ,като в порталите за продажба на автомобили напишат М пакет(ама какъв М пакет бре....,като сте сложили една гола броня само...) :kuku:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Яну 2014, 19:12

bumer530 написа:

Май всичко споменахме, но забравихме седалките.Много са ми интересни ,като в порталите за продажба на автомобили напишат М пакет(ама какъв М пакет бре....,като сте сложили една гола броня само...) :kuku:

Рекарото мисля че не е задължително ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
Мечтае да кара: 850 CSI

Мнение от chris71ano » 21 Яну 2014, 19:38

Въпреки че един познат наскоро лепна едни тайвански брини на колата с халогени с всичко и изглежда доста добре. единствено има 2-3мм разминаване на бронята с контура на калника ама .... за тия пари толкоз :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumer530 » 21 Яну 2014, 23:09

Bavarcho написа:
bumer530 написа:

Рекарото мисля че не е задължително ;)

:dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d e39

Мнение от mermenkov » 24 Фев 2014, 19:36

Колеги,
Интересувам се при подмяна на предна/задна броня и стопове от преди фейслифта и такива след фейсливта става ли без преправяне или си трябва заигравка. Говоря за сток като се има впредвид че предната броня е с пръскалки, а задната с парктроник. Идеята ми ако намеря същия цвят мога ли сам да ги сменя?
Не ми се отваря нова тема, а докато търсих отговора в търсачката тази тема ми се стори най-близко до моя въпрос.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от Сашо ///Майна » 24 Фев 2014, 21:05

mermenkov написа:Колеги,
Интересувам се при подмяна на предна/задна броня и стопове от преди фейслифта и такива след фейсливта става ли без преправяне или си трябва заигравка. Говоря за сток като се има впредвид че предната броня е с пръскалки, а задната с парктроник. Идеята ми ако намеря същия цвят мога ли сам да ги сменя?
Не ми се отваря нова тема, а докато търсих отговора в търсачката тази тема ми се стори най-близко до моя въпрос.

За стоповете има доста писано в тази тема: viewtopic.php?f=35&t=114284&hilit=%D0%A4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BB%D0%B8%D1%84%D1%82+%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5+%D1%8A%D0%BF%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%B4
Броните би трябвало да стават без проблеми.

Предишна

Назад към E39