М54 Б25 проблем с паленето!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Beamer_NN
- Потребител
-
- Кара: E46
М54 Б25 проблем с паленето!!!
Колеги преди два месеца автомобила, имаше проблем с това че студена пали, но изгасиш ли я трябва да изчакаш два три часа за да запали отново, с времето започна да изгасва в движение и накрая студена също спря да пали.
Разбрахме че не достига гориво в рейката, първото което смених беше бензиновия филтър, след като нямаше промяна дойде времето и на помпата но отново не пали. Натискам клапанчето на рейката и някой върти през това време, но не излиза нито гориво нито въздух, а какво да говорим на някакво налягане от рода на 3.5 бара.
Имам съмнения че може да е датчика на коляновия вал, но до колкото знам, ако проблема е в него изобщо няма да върти помпата, а аз я чувам че работи както трябва.
Знам че има доста изписано по тази тема но след като отделих не малко време да почета, не успях да намеря проблема.
Благодаря ви предварително!
Разбрахме че не достига гориво в рейката, първото което смених беше бензиновия филтър, след като нямаше промяна дойде времето и на помпата но отново не пали. Натискам клапанчето на рейката и някой върти през това време, но не излиза нито гориво нито въздух, а какво да говорим на някакво налягане от рода на 3.5 бара.
Имам съмнения че може да е датчика на коляновия вал, но до колкото знам, ако проблема е в него изобщо няма да върти помпата, а аз я чувам че работи както трябва.
Знам че има доста изписано по тази тема но след като отделих не малко време да почета, не успях да намеря проблема.
Благодаря ви предварително!
Re: М54 Б25 проблем с паленето!!!
Аз съм чувал точно обратното - ако гореща кола не пожелае да запали - датчик разпределителен вал.
По възможност ако можеш да пробваш с някой друг ?
По възможност ако можеш да пробваш с някой друг ?
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: М54 Б25 проблем с паленето!!!
Какво показва диагностиката?
3 мнения
• Страница 1 от 1