Спря да работи радиото на голяма навигация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Спря да работи радиото на голяма навигация
Колеги днеска ми спря радиото този път май тотално.Принципно чат пат на някоя дупка спира но като го спра и пусна от копчето
си тръгва.Но днес измих колата тръгнах си от автомивката работеше си нормално минах малко по-бързо през един легнал полицай
и иректно спря.Викам познатия проблем но не сега несвети дори и лампата до копчето за пускане.Спрях пре нас махнах буксата
няколко пъти и я сложих и тръгна но не хващаше всички станции хвана зорана и то лошо и тва е изгасих го и се качих към нас.След
1час слезнах пробвах да го пусна и край нестава несвети лампата нищо.Закарах колата в гаража и разглобих радио модула който е в багажника
видах че има малко влага подсуших го но никъв резултат и не иска да тругне и тва е не свети и лампата на навигацията.
Въпроса ми е дали проблема в модула отзад или след като беше навлажнена буксата проблема може да е в навигацията в купето.
Евентуално някой колега който може да ми даде неговия да пробваме дали е в това проблема.
И разбира се знаете ли някаде кадето биха могли да го ремонтират.Или варианта е друг втора употреба те горе долу как върват ако се продават
самостоятелно разбира се ?
си тръгва.Но днес измих колата тръгнах си от автомивката работеше си нормално минах малко по-бързо през един легнал полицай
и иректно спря.Викам познатия проблем но не сега несвети дори и лампата до копчето за пускане.Спрях пре нас махнах буксата
няколко пъти и я сложих и тръгна но не хващаше всички станции хвана зорана и то лошо и тва е изгасих го и се качих към нас.След
1час слезнах пробвах да го пусна и край нестава несвети лампата нищо.Закарах колата в гаража и разглобих радио модула който е в багажника
видах че има малко влага подсуших го но никъв резултат и не иска да тругне и тва е не свети и лампата на навигацията.
Въпроса ми е дали проблема в модула отзад или след като беше навлажнена буксата проблема може да е в навигацията в купето.
Евентуално някой колега който може да ми даде неговия да пробваме дали е в това проблема.
И разбира се знаете ли някаде кадето биха могли да го ремонтират.Или варианта е друг втора употреба те горе долу как върват ако се продават
самостоятелно разбира се ?
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Re: Спря да работи радиото на голяма навигация
Аз лично доста съм писал по този въпрос за спирането на звука и как съм отстранил проблема.А ако напишеш от къде си със сигурност някой колега ще ти даде модул за проба....
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
с БМ54 си нали?
пиши на ЛС ще измислим някаква размяна..
имам и човек дето сигурно ще може да го ремонтира (че не всички поглежат на ремонт), ако е той
пиши на ЛС ще измислим някаква размяна..
имам и човек дето сигурно ще може да го ремонтира (че не всички поглежат на ремонт), ако е той

- bigdady
- младши ентусиаст
-
забравих да добавя, че модула е BM24 с кръглите пинове
- bigdady
- младши ентусиаст
-
колеги радиото се оправи от самосебе си дано да не дава ядове повече ,ще го опаковам в найлон тоя модул да не влезне пак вода от някаде.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
- Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
bigdady написа:колеги радиото се оправи от самосебе си дано да не дава ядове повече ,ще го опаковам в найлон тоя модул да не влезне пак вода от някаде.
Колега освен водата от стопа,виж и бушона на радио модула,скоро се сблъсках с това !
Я работи я не ,и накрая извадихме бушона с един другар, и се оказа ,че краката му се клатат.... итн.

8 мнения
• Страница 1 от 1