Драскотини по челното стъкло
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Spindermaaan
- Потребител
-
Драскотини по челното стъкло
Колеги,преди 5 месеца ми смениха предното стъкло от каското,че 1 камъче го беше пукнало,с 300 зора стана така,че платиха за оригинално.Ся проблема е следния колата беше седяла на открито и като пуснах чистачките от насъбралия се прахоляк се надраска много гадно едни ситни гадни драскотинки вечер пък размиват светлината абе ужас,полира ли се как се оправя.Ново стъкло не е опция.
- Тодориев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 136к.с.
- Мечтае да кара: м3
Re: Драскотини по челното стъкло
колега и моито е надрано от чистачките мачих се много с полиране не стана но ако твоето е е по малко пробваи успех
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
От личен опит ти казвам,че ще стане по зле!

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Опитай с паста за зъби,ама гледай да е някоя по гадна (евтина) че те са като шкурка, при мене номера стана напреди 

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Също имам две драскотинки, при колкото стъклари да ходих, никой не се нае да ги прави. Вярно не са кой знае какво, но аз си ги знам и ме дразнят 

- Spindermaaan
- Потребител
-
Тодориев написа:колега и моито е надрано от чистачките мачих се много с полиране не стана но ако твоето е е по малко пробваи успех
С каква паста си мъчил да полираш,аз звъннах на няколко места даже намерих и човек който да я извърши тая дейност.Каза,че с обикновенните пасти които са за боя нищо не става,а се правило с полирит,като мина през него ще пиша за отзиви.
6 мнения
• Страница 1 от 1