Ангелски очи или нови фарове с лупи и ангелски очи?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ekaveli
- Потребител
-
- Кара: 320 е46 touring
Ангелски очи или нови фарове с лупи и ангелски очи?
Здравейте, искам да си сложа ангелски очи на моето e46 320d 2000 без фейслифт touring. Въпросът ми е дали да си сложа angel eyes CCFL/LED или да си намеря цели фарове с лупи и angel eyes. Знам че ще има разлика в цената но искам да се по готино. Доколкото видях из различни сайтове има фарове но цената им е сериозна и не съм сигурен дали ще ми паснат. Не можах да намеря втора ръка никъде в българските сайтове. Ще може ли да ми помогнете с избора?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Ангелски очи или нови фарове с лупи и ангелски очи?
ekaveli написа:Здравейте, искам да си сложа ангелски очи на моето e46 320d 2000 без фейслифт touring. Въпросът ми е дали да си сложа angel eyes CCFL/LED или да си намеря цели фарове с лупи и angel eyes. Знам че ще има разлика в цената но искам да се по готино. Доколкото видях из различни сайтове има фарове но цената им е сериозна и не съм сигурен дали ще ми паснат. Не можах да намеря втора ръка никъде в българските сайтове. Ще може ли да ми помогнете с избора?
Има колеги дето продават много коли на части и повечето са с лупи и оригинален ксенон... АЗ това ти предлагам... като най-добър вариант .. поне знаеш че ще е оригинал.. и ще ти стъпи по евтино..
А всички знаеме ,че по-добър от оригиналният ксенон няма...
П.П предварително искай ВИн ,за да си провериш дали не е имало афтър маркет манипулация

Ти сега имаш ли лупи или нямаш ?
Кита за лупите и ксенона 230лв. + 80лв лед очички и си патрон
Ако и стъклата са ти зле, нови са 80-90лв. за двата, тогава може би нов фар, но доколкото знам повечето
не са лед а ццфл.
Кита за лупите и ксенона 230лв. + 80лв лед очички и си патрон

Ако и стъклата са ти зле, нови са 80-90лв. за двата, тогава може би нов фар, но доколкото знам повечето
не са лед а ццфл.
- -JaR-
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d e46 Touring
От къде може да се купи този кит за лупи?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- ekaveli
- Потребител
-
hacker4eto1 и аз предпочитам оригинален ксенон, а не да отваряме фара, да слагаме кита и т.н. Мерси nikolae за информацията все пак но съм склонен да сложа оригинален фар. но поне доколкото гледах по mobile.bg не можах да видя фарове с ксенон за е46 преди фейслифта
или аз не мога да намеря или пък нямам късмет и няма в момента което силно ме съмнява. А разликата между ццфл и лед много ли е голяма или само дето лед-а свети по ярко?

Оригинален фар втора ръка с ксенон ще дойде много пари.
После там ако стане нещо - запалка, крушка, мисля че нещата не са много евтини.
Слагай ретрофита ще ти хареса и не е много пари
После там ако стане нещо - запалка, крушка, мисля че нещата не са много евтини.
Слагай ретрофита ще ти хареса и не е много пари

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
ekaveli написа:hacker4eto1 и аз предпочитам оригинален ксенон, а не да отваряме фара, да слагаме кита и т.н. Мерси nikolae за информацията все пак но съм склонен да сложа оригинален фар. но поне доколкото гледах по mobile.bg не можах да видя фарове с ксенон за е46 преди фейслифтаили аз не мога да намеря или пък нямам късмет и няма в момента което силно ме съмнява. А разликата между ццфл и лед много ли е голяма или само дето лед-а свети по ярко?
Прегледай колега раздел ПРодава има и Колеги който продават коли на части и Фарове има не е като да няма

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Имай предвид втора употреба фарове с ксенон им искат 500 лв. + ангелските очи + не съм сигурен дали ще иска смяна на модул или само прекодирване. Пак някаква сума си е. Афтърмаркет можеш да си вземеш фарове на Депо примерно с лупи за около 400-500 лв с ангелските очи. Третият вариант е с поставянето на лупи на твоите фарове.
- ekaveli
- Потребител
-
ами аз си мислех че ксеноновите фарове само се вържат. то дефакто си има и настройка и т.н. значи. хмм... ами мисля че оставам на варианта слагане на лупи и рингове мисля че...
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
unikalen88 написа:или от ебеи на половин цена
Може ли линк колега

и аз гледах там, но не намерих такива, които да излизат под 250лв.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Нещата са едни и същи, дали от ибей или от нашите хора тука. Разликата е, че в единия случай при нужда от гаранционна подмяня трябва да се разхождаш до София или Пловдив например, а в другия да вероятно да изпращаш за твоя сметка нещо до Китай, Англия, САЩ и да чакаш. Цената може да е по-тънка от там, обаче с доставката се приближава/настига/задминава тази от тукашните търговци.
Оригиналния ксенон на фаровете си е оригинален. Китовете също не са за изпускане. Освен това оригиналния ксенон все пак е светил немалко време във фара, а в кита има 2 нови лупи, които също са си направени за ксенон крушка. Сравнявал съм моите фарове, направени от мен с кит за вграждане и фаровете на приятел, които са си оригинален ксенон. Разлика почти няма, не бих казал, че едното е по-добре или другото. Слагаш 4200к крушки и си ОЕМ
Оригиналния ксенон на фаровете си е оригинален. Китовете също не са за изпускане. Освен това оригиналния ксенон все пак е светил немалко време във фара, а в кита има 2 нови лупи, които също са си направени за ксенон крушка. Сравнявал съм моите фарове, направени от мен с кит за вграждане и фаровете на приятел, които са си оригинален ксенон. Разлика почти няма, не бих казал, че едното е по-добре или другото. Слагаш 4200к крушки и си ОЕМ

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Wierdo написа:Нещата са едни и същи, дали от ибей или от нашите хора тука. Разликата е, че в единия случай при нужда от гаранционна подмяня трябва да се разхождаш до София или Пловдив например, а в другия да вероятно да изпращаш за твоя сметка нещо до Китай, Англия, САЩ и да чакаш. Цената може да е по-тънка от там, обаче с доставката се приближава/настига/задминава тази от тукашните търговци.
то хууу ма нашите хора продават с 300 процента надценка.лупите си ги взех от ебеи на промоция бяха за коледа преди 4 години на 40 долара и от тук си взех наи евтиния ксенон за 30 лева/всичко излезе 100 лева.Светеха доволно и така си продадох колата без проблемна работа 4 години.Тогава тъкмо нашумяваха в България и бяха по 300-350 лева.Къде е 100 къде 300.И да няма гаранция ще си вземеш 3 комплекта за 300 лева

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2