Проблем с парно/таралеж на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с парно/таралеж на е39
Conqueror написа:... , а heater control unit-а какво представлява?Като цяло разбирам че таралежа е Final stage control unit
Управлението на парното

Аз искам да попитам относно температурата, която е зададена дали зависи от тоя таралеж? При мен особенно сега зимата ако настроя под 30* градуса духа само и единствено студено, а ако настроя на 30/31/32 духа топло, чак не се трае и едва оцелвам комбинацията при по-дълги пътувания за топло/студено). Или може би някой клапан е заял.. 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
doomy525 написа:Аз искам да попитам относно температурата, която е зададена дали зависи от тоя таралеж? При мен особенно сега зимата ако настроя под 30* градуса духа само и единствено студено, а ако настроя на 30/31/32 духа топло, чак не се трае и едва оцелвам комбинацията при по-дълги пътувания за топло/студено). Или може би някой клапан е заял..
или ел. клапаните се бъзикат, или датчика за вътрешна температура, който се намира в упавлението на климатроника или по-скоро е спряло да работи вентилаторчето и сега отчита прекалено висока температура затова като го дадеш над 30 градуса и идва топлото.
Като пусна да върти циркулацията вътре няма проблем и всяка промяна на градуси се усеща, както и на климатик. Само като тея неща са изкл. не работи коректно..
enjoy life and drink cold beer

- SteveSR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0D
- Детайли за колата: E70 4.0D '12
doomy525 написа:Аз искам да попитам относно температурата, която е зададена дали зависи от тоя таралеж? При мен особенно сега зимата ако настроя под 30* градуса духа само и единствено студено, а ако настроя на 30/31/32 духа топло, чак не се трае и едва оцелвам комбинацията при по-дълги пътувания за топло/студено). Или може би някой клапан е заял..
И аз имах същия проблем, указа се затлачен датчик за вътрешна температура. Едно почистване и работи нормално. Има много хубава тема как се почиства. Пробвай, може и при теб да е това.
SteveSR

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2