Рециклиране на халогени?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Рециклиране на халогени?
Здравейте колеги,
преди месец и нещо ме удариха, та ми се наложи да сменя предна броня и калник. Успях да намеря броня и калник на цена 240 лв общо!!! (при интерес мога да ви кажа от кого), но бронята е от бензинова 7ца. Сложихме ги, всичко пасна, сега остана само да реша проблема с халогените. Свалил съм и съм разглобил моите (късите, дизелови) и ще ги рециклирам от-до. Рефлекторите са олющени на места доста и тн... Интересуват ме вашите съвети, с какво да ги боядисам - спрей алуминий, хром, да ги занеса за никелиране.... Евентуално след това, че се продават или бартеросват, искам да ги направя като нови.
Поздрави!
преди месец и нещо ме удариха, та ми се наложи да сменя предна броня и калник. Успях да намеря броня и калник на цена 240 лв общо!!! (при интерес мога да ви кажа от кого), но бронята е от бензинова 7ца. Сложихме ги, всичко пасна, сега остана само да реша проблема с халогените. Свалил съм и съм разглобил моите (късите, дизелови) и ще ги рециклирам от-до. Рефлекторите са олющени на места доста и тн... Интересуват ме вашите съвети, с какво да ги боядисам - спрей алуминий, хром, да ги занеса за никелиране.... Евентуално след това, че се продават или бартеросват, искам да ги направя като нови.
Поздрави!
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Рециклиране на халогени?
Рефлекторите само по цивилизования начин. Спрейове и т.н. ще им разкажат играта. В Стрелча ги правят. Може напоследък да се е навъдила и някоя нова фирма, не знам.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
daddy_ написа:Рефлекторите само по цивилизования начин. Спрейове и т.н. ще им разкажат играта. В Стрелча ги правят. Може напоследък да се е навъдила и някоя нова фирма, не знам.
Точно така, рефлекторите ги прати в Стрелча

Хората работят с Еконт, цените са им добри и ще ги направят като нови

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
daddy_ написа:Рефлекторите само по цивилизования начин. Спрейове и т.н. ще им разкажат играта. В Стрелча ги правят. Може напоследък да се е навъдила и някоя нова фирма, не знам.
http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php Привет , това е фирмата за рефлекторите . Успех в рециклажа

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
krasi2bmw написа:daddy_ написа:Рефлекторите само по цивилизования начин. Спрейове и т.н. ще им разкажат играта. В Стрелча ги правят. Може напоследък да се е навъдила и някоя нова фирма, не знам.
http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php Привет , това е фирмата за рефлекторите . Успех в рециклажа
Знам я, но за да не правя реклама

хаха, предавам се тогава, ще ги пратя в Стрелча
Aз мислех да ги пръсна сам с нещо, но може и да не станат.

6 мнения
• Страница 1 от 1