Проблем e46 m54b30 2003
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Проблем e46 m54b30 2003
Здравейте колеги.
вчера ми се случи нещо много странно
!
Докато си карах колата и реших да и дам малко кикдаун,и като тръгна да набира се чу едно изпукване,все едно някой маркуч на вакум изпука!Не знам дали сте карали кола с обикновено газово,но там точно така се получава когато натиснеш педала на газта рязко и прави детонация и изпуква някой вакум !Моята не е с газово де
Идея някаква имате ли от какво може да се е получило така
?След това изпукване няма промяна в колата,оборотите си стоят нормални,няма тресене или игра на оборотите!Имам чувството че колата ми е малко спъната в ниските
,а е 230 кончета!Някой път само като погаля педала на газта и хвръква,друг път сякаш трябва да натисна повече за да ускори добре 
вчера ми се случи нещо много странно

Докато си карах колата и реших да и дам малко кикдаун,и като тръгна да набира се чу едно изпукване,все едно някой маркуч на вакум изпука!Не знам дали сте карали кола с обикновено газово,но там точно така се получава когато натиснеш педала на газта рязко и прави детонация и изпуква някой вакум !Моята не е с газово де

Идея някаква имате ли от какво може да се е получило така

- cecko93
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 323ciA
- Мечтае да кара: BMW E92 M3
Re: Проблем e46 m54b30 2003
И моята го има това чудене по някой път, тя е с M52TUB25 и автомат. Интересно от какво може да е 

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Re: Проблем e46 m54b30 2003
Закачете я на диагностика,аз на моята преди време имах подобен проблем и колата палеше понякога трудно,не винаги рядко го правеше след като запаля работи перфектно на обороти и мотора се чува нормално но пък при форсирване глъхнеше и се чуваше един дебел звук се едно има спортен филтър като я закачих на диагностиката карсофт 6.5 ми излязоха ваносите че се били разцентровали
искам да отбележа че колата имаше моменти вървеше за страх също така имаше моменти беше като е36 м52б20
закачи я на диагностика да видиш какво ще даде
искам да отбележа че колата имаше моменти вървеше за страх също така имаше моменти беше като е36 м52б20

закачи я на диагностика да видиш какво ще даде
3 мнения
• Страница 1 от 1