IAA FRANKFURT am MAIN 2003
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
IAA FRANKFURT am MAIN 2003
Кажете ми каде мога да ка4а малко снимки от Франкфурт,но на сървър достъпен от Герм. защото иначе няма да мога.Снимките са с разделителна способност 1600x1200 и са на две карти една 64 и една 34MB.Искам да предупредя 4е не всички са много добри и не преобладават БМВ-та ,а съм снимал всичко.В момента е готов и диска защото снимах и със камера.Ако ми дадете точен адрес на който да го пратя,ще го направя.
Последна промяна bravo на 24 Сеп 2003, 11:08, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4247
още една тема по темата.
админ, събери ги във едно ако желаеш...
още една тема по темата.
админ, събери ги във едно ако желаеш...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Turturelo написа:Колко е цялия обем на снимките ..
Turturelo , ако искаш ми дай някакав адрес и ще ти изпратя 2CD със филма и снимките.Ще пристигнат до 3-4 дни.
И снимките и филма не са перфектни,защото ходя за първи път на такова събитие.Първо снимах с камерата,ама то какав запис стана....Камерата ми е много добра ,но то или се снима или се гледа

Като събитие трудно мога да го опиша,беше нещо невероятно.Не успях да видя халето на Daimler-Chrysler но за сметка на това ме изкараха на сила от халето на BMW.Моите приятели чисто и просто неиздаржаха

След халето на BMW интересно беше за мен да посетя Bertone и да видя 306 CC WRC.Имаше страшно много симулатори на които се чакаше с часове,EVO 8,Xara,TT DTM,F1 Williams, всичко по купето е истинско но е свързано с играта и един голям екран на предното стъкло и полудяваш ,клатиш се,друсаш се като на живо,почти:)
Като излизахме видях един Фантом(ролса на BMW) и беше на паркинг но беше заграден с ленти и аз викам дай да пипна Емили 4е да видя дали ще се скрие.Абе емили не се скри ама ме гони охраната,искаха да ми обяснят за какво са лентите пред колата

Най-мразя да съм прав!!!
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
bravo, докато ти четях написаното цялата клавиетура стана в лиги!!! Ти сигурно си наи-щастливият човек тука щом си благословен да видиш цялата тази приказка на живо!!! Вече и аз се размечтах кога някой ден и ме ще ме огрее да видя всички тези чудеса на живо и ще се докосна до вълшебството на новите баварци, но за сега само с мечтите ще си остана!!!
Иначе като спомена за фантома, искам да кажа за тазо кола, че е просто невероятна и майбаха не може и на малкия и пръст да стъпи като дизайн, просто BMW са направили от Rolls-Royce-а истинско произведение на изкуството, направо шедйовър, само мога да си представям как ли изглежда и на живо!!
Но стига съм ви занимавал с моите глупости, просто изках да изкажа благодарност за тези post-ове, че ако не друго ми дават материял да помечтая, а поне мечтите са безплатни!!!

Иначе като спомена за фантома, искам да кажа за тазо кола, че е просто невероятна и майбаха не може и на малкия и пръст да стъпи като дизайн, просто BMW са направили от Rolls-Royce-а истинско произведение на изкуството, направо шедйовър, само мога да си представям как ли изглежда и на живо!!
Но стига съм ви занимавал с моите глупости, просто изках да изкажа благодарност за тези post-ове, че ако не друго ми дават материял да помечтая, а поне мечтите са безплатни!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

5 мнения
• Страница 1 от 1