Монтиране на Газов ижекцион на е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
Re: Монтиране на Газов ижекцион на е38
Dj Ivo написа:petsev76 написа:2000-2500 за ГИ. не давам та каквото ще да става слагам и една обикновена уредба газ или метан каквато ми изпадне евтина и да става каквото ще .Идеята ми беше да разбера някой кара ли с обикновена уредба а не кой от къде какво гориво краде
Ние ти даваме примери как трябва да стане, ама ти сам решаваш как по-качествено да си счупиш колата.
Щото много примерни му дадохме на човека, не е истина!
А за качественото чупене на колата - да изглежда натам отива

Темата стана за районното, което отговаря за района на летището или за енергото или който отговаря за трансформаторното масло...
Газов инжекцион, който да работи добре с тая кола няма за 100лв. и толкова. А само разликата в разхода с обинковена газова ще ти изяде главата, да не говорим как ще върви тая кола, колко ще прекъсва и т.н и т.н.
За газ нямаш много варианти - важно е монтажът да е приличен също, защото на 8мака трудно му се хващат води за редуктора на газта, пък ако са два трябва да са малки, щото няма много място, абе такива неща.
Живи и здрави!
- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
petsev76,ако си от София и имаш път към люлин сити,ела и ще ти покажа ГИ (така е монтиран че не можеш да разбереш дали колата има газ) и да направиме едно кръкче,за да видиш че няма разлика във вървежа
А с обикновенната инсталация ........ просто недей да слагаш найстина
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
bingo-boy8812 написа:
Единствения минус на обикновенната инсталация пред ГИ е вървежа.

- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E32 740 V8 manual
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12 6.0
И разхода 

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Несъм много съгласен,защото при добре направена конвенционална уредба,може да се избегне паленто на бензин независимо колко е студено навън.И преди да сте ме опровергали е36-цата ми беше със м52б25, аз си слагах газта(обикновенна на плочка) палех спокойно и на -20 на газ без да ми мръзне изпарителя,също така нямах абсолютно никакви проблеми с гърмежи макар да се бях презастраховал с 6 бр кихалки на колектора.Просто трябва да се изпипа монтажа и да се ползва хубав изпарител(в моя случай ползвах BRC AT90E усилен до 200к.с.) 

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3