Ангелски очи или нови фарове с лупи и ангелски очи?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320 е46 touring

Ангелски очи или нови фарове с лупи и ангелски очи?

Мнение от ekaveli » 04 Яну 2014, 20:32

Здравейте, искам да си сложа ангелски очи на моето e46 320d 2000 без фейслифт touring. Въпросът ми е дали да си сложа angel eyes CCFL/LED или да си намеря цели фарове с лупи и angel eyes. Знам че ще има разлика в цената но искам да се по готино. Доколкото видях из различни сайтове има фарове но цената им е сериозна и не съм сигурен дали ще ми паснат. Не можах да намеря втора ръка никъде в българските сайтове. Ще може ли да ми помогнете с избора?

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Re: Ангелски очи или нови фарове с лупи и ангелски очи?

Мнение от hacker4eto1 » 06 Яну 2014, 9:15

ekaveli написа:Здравейте, искам да си сложа ангелски очи на моето e46 320d 2000 без фейслифт touring. Въпросът ми е дали да си сложа angel eyes CCFL/LED или да си намеря цели фарове с лупи и angel eyes. Знам че ще има разлика в цената но искам да се по готино. Доколкото видях из различни сайтове има фарове но цената им е сериозна и не съм сигурен дали ще ми паснат. Не можах да намеря втора ръка никъде в българските сайтове. Ще може ли да ми помогнете с избора?

Има колеги дето продават много коли на части и повечето са с лупи и оригинален ксенон... АЗ това ти предлагам... като най-добър вариант .. поне знаеш че ще е оригинал.. и ще ти стъпи по евтино..
А всички знаеме ,че по-добър от оригиналният ксенон няма...
П.П предварително искай ВИн ,за да си провериш дали не е имало афтър маркет манипулация :)
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 06 Яну 2014, 12:36

Ти сега имаш ли лупи или нямаш ?
Кита за лупите и ксенона 230лв. + 80лв лед очички и си патрон :yes:
Ако и стъклата са ти зле, нови са 80-90лв. за двата, тогава може би нов фар, но доколкото знам повечето
не са лед а ццфл.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d e46 Touring

Мнение от -JaR- » 06 Яну 2014, 17:37

От къде може да се купи този кит за лупи?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ентусиаст
Аватар

Мнение от hacker4eto1 » 06 Яну 2014, 21:13

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 07 Яну 2014, 11:16

или от ебеи на половин цена
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ekaveli » 07 Яну 2014, 18:40

hacker4eto1 и аз предпочитам оригинален ксенон, а не да отваряме фара, да слагаме кита и т.н. Мерси nikolae за информацията все пак но съм склонен да сложа оригинален фар. но поне доколкото гледах по mobile.bg не можах да видя фарове с ксенон за е46 преди фейслифта :( или аз не мога да намеря или пък нямам късмет и няма в момента което силно ме съмнява. А разликата между ццфл и лед много ли е голяма или само дето лед-а свети по ярко?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 08 Яну 2014, 13:15

Оригинален фар втора ръка с ксенон ще дойде много пари.
После там ако стане нещо - запалка, крушка, мисля че нещата не са много евтини.
Слагай ретрофита ще ти хареса и не е много пари :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от hacker4eto1 » 08 Яну 2014, 13:42

ekaveli написа:hacker4eto1 и аз предпочитам оригинален ксенон, а не да отваряме фара, да слагаме кита и т.н. Мерси nikolae за информацията все пак но съм склонен да сложа оригинален фар. но поне доколкото гледах по mobile.bg не можах да видя фарове с ксенон за е46 преди фейслифта :( или аз не мога да намеря или пък нямам късмет и няма в момента което силно ме съмнява. А разликата между ццфл и лед много ли е голяма или само дето лед-а свети по ярко?

Прегледай колега раздел ПРодава има и Колеги който продават коли на части и Фарове има не е като да няма :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 08 Яну 2014, 19:01

Имай предвид втора употреба фарове с ксенон им искат 500 лв. + ангелските очи + не съм сигурен дали ще иска смяна на модул или само прекодирване. Пак някаква сума си е. Афтърмаркет можеш да си вземеш фарове на Депо примерно с лупи за около 400-500 лв с ангелските очи. Третият вариант е с поставянето на лупи на твоите фарове.

Потребител
Аватар

Мнение от ekaveli » 08 Яну 2014, 19:08

ами аз си мислех че ксеноновите фарове само се вържат. то дефакто си има и настройка и т.н. значи. хмм... ами мисля че оставам на варианта слагане на лупи и рингове мисля че...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Мнение от dark0 » 09 Яну 2014, 12:01

unikalen88 написа:или от ебеи на половин цена

Може ли линк колега :bchug:
и аз гледах там, но не намерих такива, които да излизат под 250лв. :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от hacker4eto1 » 09 Яну 2014, 13:20

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Мнение от Wierdo » 09 Яну 2014, 16:59

Нещата са едни и същи, дали от ибей или от нашите хора тука. Разликата е, че в единия случай при нужда от гаранционна подмяня трябва да се разхождаш до София или Пловдив например, а в другия да вероятно да изпращаш за твоя сметка нещо до Китай, Англия, САЩ и да чакаш. Цената може да е по-тънка от там, обаче с доставката се приближава/настига/задминава тази от тукашните търговци.
Оригиналния ксенон на фаровете си е оригинален. Китовете също не са за изпускане. Освен това оригиналния ксенон все пак е светил немалко време във фара, а в кита има 2 нови лупи, които също са си направени за ксенон крушка. Сравнявал съм моите фарове, направени от мен с кит за вграждане и фаровете на приятел, които са си оригинален ксенон. Разлика почти няма, не бих казал, че едното е по-добре или другото. Слагаш 4200к крушки и си ОЕМ :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 10 Яну 2014, 23:16

Wierdo написа:Нещата са едни и същи, дали от ибей или от нашите хора тука. Разликата е, че в единия случай при нужда от гаранционна подмяня трябва да се разхождаш до София или Пловдив например, а в другия да вероятно да изпращаш за твоя сметка нещо до Китай, Англия, САЩ и да чакаш. Цената може да е по-тънка от там, обаче с доставката се приближава/настига/задминава тази от тукашните търговци.
Оригиналния ксенон на фаровете си е оригинален. Китовете също не са за изпускане. Освен това оригиналния ксенон все пак е светил немалко време във фара, а в кита има 2 нови лупи, които също са си направени за ксенон крушка. Сравнявал съм моите фарове, направени от мен с кит за вграждане и фаровете на приятел, които са си оригинален ксенон. Разлика почти няма, не бих казал, че едното е по-добре или другото. Слагаш 4200к крушки и си ОЕМ :mhihi:

то хууу ма нашите хора продават с 300 процента надценка.лупите си ги взех от ебеи на промоция бяха за коледа преди 4 години на 40 долара и от тук си взех наи евтиния ксенон за 30 лева/всичко излезе 100 лева.Светеха доволно и така си продадох колата без проблемна работа 4 години.Тогава тъкмо нашумяваха в България и бяха по 300-350 лева.Къде е 100 къде 300.И да няма гаранция ще си вземеш 3 комплекта за 300 лева :D
Изображение

Следваща

Назад към E46