Странно тракане в мотора м47 136hp
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Странно тракане в мотора м47 136hp
Имам следното тракане като на клипчето само че колата е е46 320д 136к.с при студен мотор не се чува тракането а след като мине синята зона и малко от горе,и започва тракането като от клипчето.
Човека с клипчето е писал че при него се получава когато мотора е студен и като загрее утихва а при мен е обратното
http://www.youtube.com/watch?v=HwcjfzPPZZ8
Възможно ли е да е демферната шайба те квито са кекави
Обърнах внимание че като е запалена и демферната шайба прилича все едно е крива на зигзаг я кара а иначе гумата се вижда здрава
Човека с клипчето е писал че при него се получава когато мотора е студен и като загрее утихва а при мен е обратното

http://www.youtube.com/watch?v=HwcjfzPPZZ8
Възможно ли е да е демферната шайба те квито са кекави

Обърнах внимание че като е запалена и демферната шайба прилича все едно е крива на зигзаг я кара а иначе гумата се вижда здрава

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Странно тракане в мотора м47 136hp
Дали и от вътрешната страна на шайбата е здрава колега...
Не би трябвало тя да се върти на зиг заг както го казваш....свали ремъците и я врътни без тях да изкл. ролки аз имах такава дето не скърцаше а тропаше.. и погледни как се движи тая шайба,че с това казване на Зиг Заг... малко ми отива на едни високи цени за нова.... Дано не съм прав..
Не би трябвало тя да се върти на зиг заг както го казваш....свали ремъците и я врътни без тях да изкл. ролки аз имах такава дето не скърцаше а тропаше.. и погледни как се движи тая шайба,че с това казване на Зиг Заг... малко ми отива на едни високи цени за нова.... Дано не съм прав..
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
утре ще я погледна,колко вървят нови ?
бях попаднал на сайт в интернет където купувах нови части на добри цени и по спомен шайбата беше между 100-120евро тоест около 240-250лв горе доло
бях попаднал на сайт в интернет където купувах нови части на добри цени и по спомен шайбата беше между 100-120евро тоест около 240-250лв горе доло
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
hacker4eto1 написа:Дали и от вътрешната страна на шайбата е здрава колега...
не е задължително да е скъсана гумата за да е разбита една шаиба,имам 3 които са със здрава гума и тропат като трактор.особенно ако не е оригинална.Според мене си е баш демферна шаиба.Иди на сервиз да я напънат с една щанга да видят има ли луфт и дали дрънчи

- Тодориев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 136к.с.
- Мечтае да кара: м3
ако при пускане на климатика и спиране защото компресора е товари шаибата шума променя е тя, около 220 лв варви нова + шаиба за динамото за свободен ход, одалжава живота на новата.или ако мята е за смяна 100 %
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Тодориев написа:ако при пускане на климатика и спиране защото компресора е товари шаибата шума променя е тя, около 220 лв варви нова + шаиба за динамото за свободен ход, одалжава живота на новата.или ако мята е за смяна 100 %
колега с тия шаиби за 200 лева,аз като карах 320 сам дал 1200 лева за шаиби и накрая взех оригинална и се родих и си бих главата,щото се не ми се дават 500 лева наведнъж и ме хвана яд че си я платих 2.5 пъти.Ако е от шаиба и колегата мисли да си кара колата и си я прави за него само и единственно оригинална

6 мнения
• Страница 1 от 1