Въпрос за климатроника е46 320д 136к.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bavarkataa
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d
- Мечтае да кара: ONLY BMW
Въпрос за климатроника е46 320д 136к.
Здравейте Колеги, доста рових но не можах да открия нищо за моя проблем, той е следният: Паля колата и климатроника сам се пуска на топло (32 Градуса) и това всеки път при палене. Другото което е след като съм го пуснал и съм го настроил на студено (16 Градуса) и го угася, след пускането му пак се сменя на топло (32 градуса). Исках да ви питам къде е проблема в управлението ли или има някакви настройки които се правят за да запазва зададените параметри и да не се пуска сам ?
Благодаря предварително

Благодаря предварително

Мачкай наред и продължавай напред !
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Въпрос за климатроника е46 320д 136к.
колега незнам има ли общо,но аз преди ми го прави няколко пъти същото,понеже имам и аларма с дистанционно имам и ключ с централно.качвам се паля и правя на 16 след това гася излизам заключам с ключа.Ключа запомня настроиките на климатика и след това се качвам и пускам настроивам по друг начин температурата и я оставям на 20 градуса например.след малко като отключа пак с ключа пак е на 16 както е било одеве.Оставям с мисалта че ключа запомня настроиките и ако се ползва чат пат има разминавания.

- bavarkataa
- Потребител
-
Колега аз съм само с ключ, нямам аларма и друго дистанционно и затова отключвам и заключвам само с ключа, и винаги се пуска сам и на топло. Четох в други теми, че с ключа се правят настройки някакви на колата но не знам как и дали може да се настрои климатроника. Очаквам помощ

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
bavarkataa написа:Здравейте Колеги, доста рових но не можах да открия нищо за моя проблем, той е следният: Паля колата и климатроника сам се пуска на топло (32 Градуса) и това всеки път при палене. Другото което е след като съм го пуснал и съм го настроил на студено (16 Градуса) и го угася, след пускането му пак се сменя на топло (32 градуса). Исках да ви питам къде е проблема в управлението ли или има някакви настройки които се правят за да запазва зададените параметри и да не се пуска сам ?
Благодаря предварително![]()
![]()
Пробвай с друг ключ ако имаш такъв, ключовете имат памет и могат да се програмират определени настройки така, че ако колата я карат повече от един човека, да има различни настройки същото важи ако имаш и седалки и огледала с памет и те могат да се настройват според определения ключ.
Точно, oci го е казал. При мен двата ми ключа са с различни настройки.
- D.K.BMW
- Потребител
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: m3 e46
Колеги и аз имам един въпрос относно климатроника или по-точно парното тази врътка която е между духалките в средата има ли начин да се настрой да духа топло от парното без да е пуснат климатроника.
- bavarkataa
- Потребител
-
С 1 ключ съм и въпроса е как да си го настроя, как въобще се правят тези настройки

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
D.K.BMW написа:Колеги и аз имам един въпрос относно климатроника или по-точно парното тази врътка която е между духалките в средата има ли начин да се настрой да духа топло от парното без да е пуснат климатроника.
колега на кое викаш климатроник

- D.K.BMW
- Потребител
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: m3 e46
unikalen88 написа:D.K.BMW написа:Колеги и аз имам един въпрос относно климатроника или по-точно парното тази врътка която е между духалките в средата има ли начин да се настрой да духа топло от парното без да е пуснат климатроника.
колега на кое викаш климатроник![]()
![]()
.Оная червената врътка е за топло.а онова мониторче долу ако го спреш спираш вентилатора и няма кои да ти вкара топлото в колата,а ако говориш за звездичката(компресора на климатика)тя нертябва да е пусната когато е на толко.
Не , не колега наясно съм как да си пусна топлото и студеното , имам предвид за врътката между двете духалки на средната конзола има ли начин като изключиш климатроника

- bavarkataa
- Потребител
-
Колеги проблемът е решен, просто запалих колата с резервният ключ (този който е само ключ, няма централно на него, един сив такъв) и на колкото градуса и да оставя климатроника на толкова си е и на другото палене

10 мнения
• Страница 1 от 1