Зумера за светлините ?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Зумера за светлините ?
Забелязвам че при скорост от 120 км/ч и нагоре при отворен шофьорски прозорец зумера или нещо друго под контактния ключ почва да жужи
при затворен шофьорски прозорец жуженето/бръмченето почва от 180 км/ч нагоре
Някакви идеи

при затворен шофьорски прозорец жуженето/бръмченето почва от 180 км/ч нагоре

Някакви идеи

Не съм сигурен, дали имам, но не ми се вярва разни баракуди от 83 година да имат, а моята да няма... Но това е друг въпрос...
Къде точно е зумера, та да проверя дали го имам?
Иначе, и при мен светят само габаритите, когато извадя ключа от контакта.... Ама за 5 часа акумулаторът отиде съвсем... Даже не можах да отключа нормално с дистанционното на алармата, та се мъчих с оная техника, дето въртиш ключа и вдигаш ръчката на вратата едновременно...
Голямо шоу беше...
Ако отида в Дару или някой друг сервиз, дали ще могат да ми сложат такава джаджа?
Къде точно е зумера, та да проверя дали го имам?
Иначе, и при мен светят само габаритите, когато извадя ключа от контакта.... Ама за 5 часа акумулаторът отиде съвсем... Даже не можах да отключа нормално с дистанционното на алармата, та се мъчих с оная техника, дето въртиш ключа и вдигаш ръчката на вратата едновременно...

Голямо шоу беше...

Ако отида в Дару или някой друг сервиз, дали ще могат да ми сложат такава джаджа?
Тея от бриколаж имат 2 жици - към светлините и ключа на вратата. Елементарно е поставянето.
На вратата кабела идва до капака до левия крак долу (черен с жълта прекъсната ивица) Трябва да провериш дали и при теб е така. Най лесно е да отвориш капака на колоната където е колана и да видиш там какъв е (изходния).
На прекъсвача на светлините се поставя много лесно. Откачаш буксата и го връзваш на първото краче кадето пропищи на габарити затваряш и воала.
На вратата кабела идва до капака до левия крак долу (черен с жълта прекъсната ивица) Трябва да провериш дали и при теб е така. Най лесно е да отвориш капака на колоната където е колана и да видиш там какъв е (изходния).
На прекъсвача на светлините се поставя много лесно. Откачаш буксата и го връзваш на първото краче кадето пропищи на габарити затваряш и воала.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
JP написа:някой знае ли къде точно се намила този зумер или под какво име да го открия в ЕТК... на моята кола не работи и вчера пак си забравих фаровете включени... добре, че имаше под ръка друг акумулатор... моят съвсем беше издъхнал...
Мисля,че е под тази кората с говорителя тази дето е в краката до лостчето за отваряне на предния капак
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Maverik написа:JP написа:някой знае ли къде точно се намила този зумер или под какво име да го открия в ЕТК... на моята кола не работи и вчера пак си забравих фаровете включени... добре, че имаше под ръка друг акумулатор... моят съвсем беше издъхнал...
Мисля,че е под тази кората с говорителя тази дето е в краката до лостчето за отваряне на предния капак
Точно там е, даже ако потърсиш из нашия форум имаше разисквана точно тази тема. Там има и инфо от ЕТК с картинка и други неща.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2