Проблем с ел стъкла
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ел стъкла
Здравейте колеги, имам следния проблем като, отворя вратата се сваля прозореца един пръст като я затворя, се дига.Това става само на предните врати.С този проблем се появи и друго, при заключване на колата от ключа мигачите мигаха, а сега не.А сега спря и ключа да работи
.

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Проблем с ел стъкла
колега сменял ли си оня белия модул под жабката или не,защото това го прави когато модула е от кола с 2 врати (купе) те нали нямат рамка на стъклото и уплатнението стои на тавана,за да се отвори вратата стъклото пада и след това като се затвори се вдига,тоя същия модул отговаря и дали ще ти мигат мигачите или не-зависи как е програмиран

unikalen88 написа:колега сменял ли си оня белия модул под жабката или не,защото това го прави когато модула е от кола с 2 врати (купе) те нали нямат рамка на стъклото и уплатнението стои на тавана,за да се отвори вратата стъклото пада и след това като се затвори се вдига,тоя същия модул отговаря и дали ще ти мигат мигачите или не-зависи как е програмиран
Колега не съм го сменял белия модул,този проблем стана когато, отивам да паля колата отварям вратата прозореца се свали един пръст,качвам се дигна се

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
аз ти казвам че по някакъв начин модула си мисли че е на купе,и затова се сваля и дига.иди при някои да го прекодира

6 мнения
• Страница 1 от 1