Сутрин пали много трудно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Re: Сутрин пали много трудно
русиабн написа:Здравейте колеги,
В подгревните свещи или в релето си е проблема. При мен след диагностика си ми излизат две изгорели подгревни /не съм ги менил още/ и найстина след като позастудя времето паленето стана по-трудно и даже има и едно леко изпусшване в първия момент докато позагрее малко. При първа удобна възможност ще ги сменям, че по - принцип мразя нещо да не ми е в ред
Щом ти излизат две за смяна значи прорлема не е в релето.Ако е в релето ще ти излиза че 4-рите са за смяна.Даже на диагностика при твоя двигател трябва да ти показва и на кои цилиндри са.По добре ги сменяи и 4-рите на веднъж защото скоро и другите ще ти заминат.

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
gtdriver написа:При мен се оправи проблема. Палел съм само на една свещ. Сега с 4 нови беру пали без да се замисли
Така е "и я моам и тато моа,ама козата си сак пръч"

При мен започна да пали трудно преди две, три седмици. Смених свещи,но проблема остана.Забелязах, че имам много изгорено масло, въпреки че скоро го сменях. Смених маслото с друго и запалването се оправи. При смяната видях, че масленият ми филтър е с боклуци по него. Преди месец сменях бендикс пак във връзка със запалването, но за бендикса си беше време, защото леко стържеше при палене.
Странно или не, студеното масло не се вдига, колата не може да отчете качване на масло и не пали, а само върти. Такова обяснение се получи.
Странно или не, студеното масло не се вдига, колата не може да отчете качване на масло и не пали, а само върти. Такова обяснение се получи.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
гумата написа:При мен започна да пали трудно преди две, три седмици. Смених свещи,но проблема остана.Забелязах, че имам много изгорено масло, въпреки че скоро го сменях. Смених маслото с друго и запалването се оправи. При смяната видях, че масленият ми филтър е с боклуци по него. Преди месец сменях бендикс пак във връзка със запалването, но за бендикса си беше време, защото леко стържеше при палене.
това на каква кола колега

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
гумата написа:При мен започна да пали трудно преди две, три седмици. Смених свещи,но проблема остана.Забелязах, че имам много изгорено масло, въпреки че скоро го сменях. Смених маслото с друго и запалването се оправи. При смяната видях, че масленият ми филтър е с боклуци по него. Преди месец сменях бендикс пак във връзка със запалването, но за бендикса си беше време, защото леко стържеше при палене.
колега дори и да не качва масло пак ще запали-повярваи ми не е от това,колко коли които имат проблем с бавното гаснене на ламата след 5-6 секунди има и нямат проблем с паленето.то би трябвало щом лампата не гасне още при паленето и колата да не пали,но не е така.Може да не пали от 1234 причини но не и от това.То свещите са сменени но релето проверено ли е дали работи.Дава ли ток на свещите

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Ми аз затова го питам колега на каква кола е това за първи път чувам е46 да не запали заради маслото, дори и да му източиш цялото масло пак ще запали друг е въпроса колко време ще работи без масло 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2