трудно палене след престои
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vasko_gr85
- Потребител
-
трудно палене след престои
Здравеите имам следния проблем...сутрин колата при палене пали от раз а след престой за около 40-60 мин неиска да запали върти продължитело след което пали но вади доста бял дим,като при други обстоятелства не пуши бъобще. Някои ако може да ми помогне ще му бъда благодарен
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Re: трудно палене след престои
vasko_gr85 написа:Здравеите имам следния проблем...сутрин колата при палене пали от раз а след престой за около 40-60 мин неиска да запали върти продължитело след което пали но вади доста бял дим,като при други обстоятелства не пуши бъобще. Някои ако може да ми помогне ще му бъда благодарен
Какъв модел ти е колата? Ако двигателя е на дизел, виж си нафтената помпа. Най-добре първо и направи една качествена диагностика.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
00700 написа:vasko_gr85 написа:Здравеите имам следния проблем...сутрин колата при палене пали от раз а след престой за около 40-60 мин неиска да запали върти продължитело след което пали но вади доста бял дим,като при други обстоятелства не пуши бъобще. Някои ако може да ми помогне ще му бъда благодарен
Какъв модел ти е колата? Ако двигателя е на дизел, виж си нафтената помпа. Най-добре първо и направи една качествена диагностика.
хахах, най-добре да каже какъв му е двигателя щом така и така е писал тук.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
sub_eleven написа:00700 написа:vasko_gr85 написа:Здравеите имам следния проблем...сутрин колата при палене пали от раз а след престой за около 40-60 мин неиска да запали върти продължитело след което пали но вади доста бял дим,като при други обстоятелства не пуши бъобще. Някои ако може да ми помогне ще му бъда благодарен
хахах, най-добре да каже какъв му е двигателя щом така и така е писал тук.

5 мнения
• Страница 1 от 1