проблем с огледала помагайте!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xd F11 individual

Re: проблем с огледала помагайте!

Мнение от tekabg » 28 Дек 2013, 21:20

joreto330 написа:колега и мен ме съмнява ключът и чесно казано и предния собственик май е бъркал там но без успех та може ли малко инфо след като си минал през това как се сваля ключът кората на вратата трябва ли да се свали ? и другия ми въпрос е днес опитах да напъна с една отверка стъклото на огледалата да проверя механизъма вътре но ме хвана страх да не ги пукна и реших първо да попитам ако сте сваляли на към купето ли да напъна или в обратна посока и изобщо свалят ли е стъклата поне аз мисля че там са на щипки благодаря ви весело посрещане на новата година

Днес си смених ключът колега ,сваля се като бръкнеш с тънка отверка в предният край на ключа/по посока на движението/ и леко надигаш и после малко и в задният край и така излиза просто е пуснат в дупката няма да сваляш кората на вратата ,след като извадиш ключът развиваш две болтчета от долу и издърпваш долната му част на която се намира и платката с контактите.Като го свалиш ще се ориентираш.А огледалата аз ги вадя като ги местя докрай навън на ляво за лявото и надясно за дясното после със стъргалка за лед бъркам под огледалото през сваленият вече прозорец от вътрешната страна и го напъвам навън и то излиза внимавай с обратният монтаж ,че аз си пукнах шофьорското огледало при монтажа не беше легнало правилно.

Предишна

Назад към E46