АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- symple_boy
- Потребител
-
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Здравейте момчета ,искам и аз да изкажа положително мнение от момчета,вчера бях на диагностика при Иван и Васко,въпреки че закъснях със около час момчетата пак ме приеха,отделиха според мен повече от нужното време да гледат да ръчка,тестдрайв,както си му е редът,както са писали по горе колегите отговаряха на въпросите които им задавах със конкретен отговор който не те оставя в размисъл след като напуснеш сервиза,абе това да го правя ли да не го ли правя и т.н.
Така че един голяяяяям + и от мен,единствено съжалявам че съм от Бургас и няма да мога да си обслужвам колата при тях!

Така че един голяяяяям + и от мен,единствено съжалявам че съм от Бургас и няма да мога да си обслужвам колата при тях!

- phnk
- Потребител
-
- Кара: 320d E90
- Мечтае да кара: F10
Да изкажа и аз едно мнение, от скоро съм собственик, като и диагностиката при закупуването и първото сервизиране днес (подмяна на два накрайника и уплътнение на турбо) беше при колегите. Само положителни впечатления, много чиста и точна работа и адски висока компетентност. Първото място, на което съм попадал където подробно се обяснява какво, как и защо се прави в една приятелска обстановка. Просто си личи, че хората си разбират от работата
Продължавайте в същия дух!
Благодарности и до скоро

Благодарности и до скоро

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
symple_boy написа:Здравейте момчета ,искам и аз да изкажа положително мнение от момчета,вчера бях на диагностика при Иван и Васко,въпреки че закъснях със около час момчетата пак ме приеха,отделиха според мен повече от нужното време да гледат да ръчка,тестдрайв,както си му е редът,както са писали по горе колегите отговаряха на въпросите които им задавах със конкретен отговор който не те оставя в размисъл след като напуснеш сервиза,абе това да го правя ли да не го ли правя и т.н.
![]()
Това ни е работата, колега и ние я обожаваме!

Целта е клиентите да получат максимално точни отговори и максимално добро обслужване - за това сме там

Радвам се, че си доволен и, че ни гласува доверие при избора на сервиз за оглед и диагностика на избраният от теб автомобил!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Работно време на "DSC Performance" Ltd.
По празниците сервиза ще работи както следва:
Почивни дни: 24, 25, 26
Работни дни: 27, 28, 29, 30
Почивни дни:31, 01, 02, 03 ,04 ,05
Първи работен ден след празниците: 06.01.2014г.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ванка, баш за имения ден ли ще се разработите?
Използвам да похваля за свършената работа, като знам какъв списък ви дадох... 

Never mistake motion for action...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Leon написа:Ванка, баш за имения ден ли ще се разработите?Използвам да похваля за свършената работа, като знам какъв списък ви дадох...

Dimitroff написа:Работно време на "DSC Performance" Ltd.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
И от мен имате едно огромно БРАВО И БЛАГОДАРЯ момчета 
Трийската заспа
,а и вече си комуникираме с нея на разбираем английски
)))
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Трийската заспа

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Невероятно точни професионалисти! Огромен + от мен. Работят с желание и имат търпение да обяснят всичко, за което ги попитах! Няма по-добро място за поддръжка и ремонт на автомобилите ни!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Re: АВТОСЕРВИЗ
Hito написа:И от мен имате едно огромно БРАВО И БЛАГОДАРЯ момчета
Трийската заспа,а и вече си комуникираме с нея на разбираем английски
)))

sannikolaus написа:Невероятно точни професионалисти! Огромен + от мен. Работят с желание и имат търпение да обяснят всичко, за което ги попитах! Няма по-добро място за поддръжка и ремонт на автомобилите ни!

Весели празници момчета и безброй безаварийни километри!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Колеги,
искам да споделя НЕВЕРОЯТНОТО впечатление, което ми направи Иван Димитров и екипът му! посетих сервиза по повод дефектирал алтернатор. Още по телефона ми направи впечатление, че разговарям с изключително възпитан и интелигентен човек. На място това впечатление у мен само се затвърди и към него се добави усета, че колата се обслужва от професионалисти, мотивирани да дадат 110% от себе си! В България рядко се срещат толкова коректни хора- имах чувството, че съм някъде доста западно от р.Елба - в Германия или Швейцария! Нямам думи да опиша добрите впечатления, с които останах!
Желая ви успехи и бъдете живи и здрави! Весело посрещане на Коледа и Нова Година!
Препоръчвам сервиза горещо на всички колеги в нужда!
искам да споделя НЕВЕРОЯТНОТО впечатление, което ми направи Иван Димитров и екипът му! посетих сервиза по повод дефектирал алтернатор. Още по телефона ми направи впечатление, че разговарям с изключително възпитан и интелигентен човек. На място това впечатление у мен само се затвърди и към него се добави усета, че колата се обслужва от професионалисти, мотивирани да дадат 110% от себе си! В България рядко се срещат толкова коректни хора- имах чувството, че съм някъде доста западно от р.Елба - в Германия или Швейцария! Нямам думи да опиша добрите впечатления, с които останах!
Желая ви успехи и бъдете живи и здрави! Весело посрещане на Коледа и Нова Година!

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
Вчера си оставих колата при момчетата ( смолянската е39-ка
) от самото начало още ми направи впечатление, че момчетата знаят как да се държат с клиентите. Обсулжването е повече от отлично да се надяваме скоро пак да подкарам количката си ( е то е ясно като чета отзивите де
).

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
alexsch написа:Колеги,
Стараем се

Обичаме си работата и я работим с удоволствие!
Желаем весели празници и безброй безавариини километри!
Denischo написа:Вчера си оставих колата при момчетата ( смолянската е39-ка) от самото начало още ми направи впечатление, че момчетата знаят как да се държат с клиентите. Обсулжването е повече от отлично да се надяваме скоро пак да подкарам количката си ( е то е ясно като чета отзивите де
).

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Искам да Ви пожелая весели празници,много здраве и успехи в начинанията Ви. При тези момчета винаги съм се чувствал като сред приятели,и винаги съм оставял моята кола,и коли на мои приятели без никакво притеснение и съмнение, че ще се направи най доброто за автомобила.

- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
Колега/колеги,
разбирате ли от ГИ Romano с OBD?
Налага ми се след празниците обслужване на автомобила, постягане на ходова част съответно с реглаж, че започва да придърпва и пипване по газовата, че започна да претриса на празен ход.
Гаранционна е газта и е на 18000 км.
Може и на лично да отговорите, да знам дали да търся отделно друг сервиз за газовата или само при вас.
Весели празници
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Налага ми се след празниците обслужване на автомобила, постягане на ходова част съответно с реглаж, че започва да придърпва и пипване по газовата, че започна да претриса на празен ход.
Може и на лично да отговорите, да знам дали да търся отделно друг сервиз за газовата или само при вас.
Весели празници

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
choio написа:Искам да Ви пожелая весели празници,много здраве и успехи в начинанията Ви. При тези момчета винаги съм се чувствал като сред приятели,и винаги съм оставял моята кола,и коли на мои приятели без никакво притеснение и съмнение, че ще се направи най доброто за автомобила.![]()

Night_Wolf написа:Колега/колеги,
Весели празници![]()
Не се занимаваме с АГУ, колега.
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги