е46 проблем с еърбег
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- LoS BanditoS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D Touring
- Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring
е46 проблем с еърбег
Привет на всички. Проблемът е следния, светна ми лампичката на еърбега и когато трия следната грешка почва да премига трие се и на следващото палене пак се появява. Ако някой знае какво означава грешката нека сподели.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Edifice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46d 150hp
Re: е46 проблем с еърбег
99% ти е заминал кантара на пасажерската седалка.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Почисти си буксите под седалките като начало. Откачаш ги и пръскаш с контактен спрей. Триеш грешката и пиши какво стана. Грешката е твоята седалка. Търси жълти букси, трябва да издърпаш встрани механизма който ги застопорява.
Sent from the черешата
Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- LoS BanditoS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D Touring
- Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring
Пасажерския кантар е заминал и на компа го елиминирахме като му зададохме че все едно има постоянно седнал човек на нея и от тогава с нея съм нямал проблем за това ми стана странно че не се трие грешката и от там си помислих че грешката идва от другаде и качих снимка на грешката понеже не знам какво значи. В грешката някъде прочетох belt и се замислих да няма проблем в пиропатрона на колана???
- nikito377
- Потребител
-
- Кара: е46 320д
- Мечтае да кара: самолет
точно така колега колана ти е проблема и аз бях по същия начин почисти ги пръсни ги с контактен спрей
- Edifice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46d 150hp
За патрона не се бях сетил, провери го дано се оправи като му пръснеш буксата с контактен шпрей 

- svetliol
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 40d
- Мечтае да кара: Всички коли на света!
Може и да е тъп въпрос, но при подобно вадене и слагане на буксите няма ли опасност да изгърми някой еърбег? Не е ли по-безопасно това да се прави при откачен акумулатор?
BMW не се купува защото ти трябва, а защото искаш!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Всеки си пише каквото знае кантари букси и т.н свети ли бега значи е кантара да ама не още повече колегата е прочел грешката постнал я е и снимка е дал в която ясно пише
belt tensioner driver, което означава пиропатрона на шофьорския колан точно и ясно няма догадки и тън мън.
Сега откачи буксата под седалката на шофьора и я закачи няколко пъти и ако имаш контактен спрей я напръскай и изтрий грешката и да почерпиш по бира хахаххаха
belt tensioner driver, което означава пиропатрона на шофьорския колан точно и ясно няма догадки и тън мън.
Сега откачи буксата под седалката на шофьора и я закачи няколко пъти и ако имаш контактен спрей я напръскай и изтрий грешката и да почерпиш по бира хахаххаха

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
oci написа:Всеки си пише каквото знае кантари букси и т.н свети ли бега значи е кантара да ама не още повече колегата е прочел грешката постнал я е и снимка е дал в която ясно пише
точно - трябва да се чете какво пише, а не догадки.
Имах точно същия проблем едно време - така купих колата.... скоро даже разказах за него. "Майстора" и той се ровеше по пасажерските седалки - защото при 90% от проблемите по еърбега, там е проблема.
Накрая си го оправих сам, след като прочетох какво пише. При мен беше разкачено.
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
И при мен често записваше тази грешка.Разкачане на буксите и контактен спрей ми реши проблема. 

The Power of Dreams!
10 мнения
• Страница 1 от 1