Почти не духа парното - 525тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- radik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 3.0 218 hp
Почти не духа парното - 525тдс
Здравейте колеги,
На напълно загрял двигател /на таблото показва 90-92 градуса/, ако съм на светофар почти не духа топло от парното, да не казвам хладко - студено. а когото съм в движение на нормални обороти духа леко топло. на какво се дължи това. Термостата е нов на 1-2 месециа, а и все пак държи температура. Водна помпа ли е. Представям си го все едно когато е на място с по малко обороти няма парно, а когато е в обороти помпата върти повече? Нещо такова ли се получава. Нещо за чистене?
На напълно загрял двигател /на таблото показва 90-92 градуса/, ако съм на светофар почти не духа топло от парното, да не казвам хладко - студено. а когото съм в движение на нормални обороти духа леко топло. на какво се дължи това. Термостата е нов на 1-2 месециа, а и все пак държи температура. Водна помпа ли е. Представям си го все едно когато е на място с по малко обороти няма парно, а когато е в обороти помпата върти повече? Нещо такова ли се получава. Нещо за чистене?
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Почти не духа парното - 525тдс
Ами ако няма сила това духане
е поленов филтър ... В сми ако си има дебит, а не греее - циркулация !
Ако е помпа ще грее .. Това не пречи обаче да превъртат лопатките около оста, колкото да те лъже че не тя !
Ти обезвъздушил ли си я ?
Нямаш ли помпа на клапаните за парното ??????????

Ако е помпа ще грее .. Това не пречи обаче да превъртат лопатките около оста, колкото да те лъже че не тя !
Ти обезвъздушил ли си я ?
Нямаш ли помпа на клапаните за парното ??????????
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30

Последна промяна zvetiko на 19 Дек 2013, 13:31, променена общо 1 път
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Свали и провери електромагнитните клапани на парното - почти съм убеден, че са заяли... ползвай търсачката - има много писано за тях.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
E30_DK написа:Свали и провери електромагнитните клапани на парното - почти съм убеден, че са заяли... ползвай търсачката - има много писано за тях.
Може би нещо подобно:

5 мнения
• Страница 1 от 1