Датчик под централна конзола
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- released
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Детайли за колата: M47D20
Датчик под централна конзола
Понеже катастрофирах с бимата
и започнах да я разпродавам на части и при разглобяването на салона, намерих това под мокета: 
Някой да ме светне какво е това, защото всичко използваемо от колата се продава!

Някой да ме светне какво е това, защото всичко използваемо от колата се продава!

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Датчик под централна конзола
Това е Електронния блок за Айрбега колега то си пише 

- released
- кандидат ентусиаст
-
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
released написа:Т.е мога и него да продам?
Ако се търси и някой го иска продавай

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Освен ако не са ти гръмнали беците 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ако не са ти гръмнали айрбеците, да. Иначе няма за какво да му трябва на някой.
Важно като я продаваш да знаеш за колок айрбеци е (примерно колата ти е с шест, сиреч не става за кола с осем)
Важно като я продаваш да знаеш за колок айрбеци е (примерно колата ти е с шест, сиреч не става за кола с осем)

- released
- кандидат ентусиаст
-
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Bavarcho написа:Ако не са ти гръмнали айрбеците, да. Иначе няма за какво да му трябва на някой.
и с по-малко и повече да е се кодира за колата и става с толкова бега с колкото е колата, важното е да няма записана краш дата или вътрешна грешката в централата, че тогава трябва да се прави.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
oci написа:Bavarcho написа:Ако не са ти гръмнали айрбеците, да. Иначе няма за какво да му трябва на някой.
и с по-малко и повече да е се кодира за колата и става с толкова бега с колкото е колата, важното е да няма записана краш дата или вътрешна грешката в централата, че тогава трябва да се прави.
може, не споря. Така съм чувал защото съм търсил няколко пъти (може да съм го чувал за друга марка, не за бмв, знам ли)

- released
- кандидат ентусиаст
-
Да не пиша отделна тема ами да попитам още един въпрос към моя проблем, че вече ставам нагъл.... Гледам в ebay m47 мотори като моя, оборудвани за по 1500-1600 евро... Моя иска картер (може би), ролка на хидравликата и една тръбичка отред за антифриза... Въпроса ми е тези цени в ebay реални ли са да знам да си искам поне 2000 лв. за мо мотор или не?

- Bavarcho
- Пантерчо
-
released написа:Да не пиша отделна тема ами да попитам още един въпрос към моя проблем, че вече ставам нагъл.... Гледам в ebay m47 мотори като моя, оборудвани за по 1500-1600 евро... Моя иска картер (може би), ролка на хидравликата и една тръбичка отред за антифриза... Въпроса ми е тези цени в ebay реални ли са да знам да си искам поне 2000 лв. за мо мотор или не?
Реални са като за Германия примерно, в България справката си я правиш от раздела "Продава части" малко по-надолу

Съвет на части, ако го дадеш ще е по-лесно. Рядко някой търси М47 цял

- released
- кандидат ентусиаст
-
Bavarcho написа:released написа:Да не пиша отделна тема ами да попитам още един въпрос към моя проблем, че вече ставам нагъл.... Гледам в ebay m47 мотори като моя, оборудвани за по 1500-1600 евро... Моя иска картер (може би), ролка на хидравликата и една тръбичка отред за антифриза... Въпроса ми е тези цени в ebay реални ли са да знам да си искам поне 2000 лв. за мо мотор или не?
Реални са като за Германия примерно, в България справката си я правиш от раздела "Продава части" малко по-надолу![]()
Съвет на части, ако го дадеш ще е по-лесно. Рядко някой търси М47 цял
Благодаря колега и аз така си помислих!

12 мнения
• Страница 1 от 1