Въпрос относно покупка на BMW E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Въпрос относно покупка на BMW E46
Зравейте колеги много съм затруднен с избора на модел и моля по компетентните от мен за помощ.
Аз лично предпочитам бензиновите мотори и съм се насочил към 318i 143 к.с. но се оказва много трудна задача да намеря кола с този мотор.
Кой мотор от бензиновите е за предпочитане и по издръжлив 318i 143 k.s. или 318i 118 k.s.?
Другия ми въпрос е за дизеловите мотори. И той е дали те са издръжливи и по икономични от бензиновите?
Питам за дизеловите двигатели защото по улиците виждам все повече дизелови автомобили от марката.
Аз лично предпочитам бензиновите мотори и съм се насочил към 318i 143 к.с. но се оказва много трудна задача да намеря кола с този мотор.
Кой мотор от бензиновите е за предпочитане и по издръжлив 318i 143 k.s. или 318i 118 k.s.?
Другия ми въпрос е за дизеловите мотори. И той е дали те са издръжливи и по икономични от бензиновите?
Питам за дизеловите двигатели защото по улиците виждам все повече дизелови автомобили от марката.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос относно покупка на BMW E46
143-то коня върви повече,но не е гаранция,че валвтроника няма да се насере,118 е здрав мотор ефтин за поддръжка и е по-опростен като цяло върви си доволно за кубатурата,разхода и той бива г/д.От дизел бягай със 200 надалече освен ако нямаш намерение да караш много,или ако държиш да е дизел гледай да е на малко километри,че като почне да се насират дюзи,турбини,гнп-та,маховици ще се видиш в чудо иначе ако е читав дизела,взимай смело.
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Пропуснах да кажа че колата ще се кара основно градско около 850 - 1000 км в града и около 200 - 300 км изв. градсо на месец. И в последствие се замислям да и монтирам газов инжекцион
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Бензин с газ е най-добрия вариант. Успех с пукупката.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
5 мнения
• Страница 1 от 1