BMW Серия 1 Градско Рали ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Сеп 2006, 10:35

videlov написа:същата No.3 .. доста яко я разръчках .. и много доволно вървеше .. може би защото очаквах да е доста по-слаба ;) .. после като се качих на М50-то в първия момент се чудех каде са ми избягали конете :shock: .. но то се дължи и на многото въртящ момент на ниски обороти при тези дизелчета .. но количката си върви .. за градско си е малко самолетче.. пък 120d вече сигурно е мания ама не можах да се доредя;)

Ами 120д буквално прави за смях 120и от ускорение 0-100 .Мисля ,че и на 400 метра 120д пак ще се гаври със 120и
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 27 Сеп 2006, 10:38

без съмнение :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Сеп 2006, 11:40

MaXimal, я ме запиши да ги видим тия единички бре :mhihi: Ако има рали в Пловдив де :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 27 Сеп 2006, 12:20

videlov написа:същата No.3 .. доста яко я разръчках .. и много доволно вървеше .. може би защото очаквах да е доста по-слаба ;) .. после като се качих на М50-то в първия момент се чудех каде са ми избягали конете :shock: .. но то се дължи и на многото въртящ момент на ниски обороти при тези дизелчета .. но количката си върви .. за градско си е малко самолетче.. пък 120d вече сигурно е мания ама не можах да се доредя;)

Та и аз го карах тва чудо целия понеделник(от време на време шофьор ми беше Евгения Раданова :mhihi: )много тромава ми се видя, в ниските обороти хич я няма, няколко пъти загасна на втора скорост с около 1000 об/м. Дори Раданова каза че ниният дизелов Фокус с 90кс дърпа по добре!
Междо другото колата е 1380кг което не е никак малко и е със само 120кг по лека от Е90 със същия двигател!
Последна промяна Tod на 27 Сеп 2006, 15:12, променена общо 1 път
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 27 Сеп 2006, 12:29

Tod написа:Та и аз го карах тва чудо целия понеделник(от време на време шофьор ми беше Евгения Раданова :mhihi: )много тромава ми се видя, в ниските обороти хич я няма, няколко пъти загасна на втора скорост с около 1000 об/м. Дори Раданова каза че ниният дизелов Фокус с 90кс дърпа по добре!
Междо другото колата е 1380кг което не е никак малко и е със само 120кг по лека от Е90 с същия двигател!

всичко това е вярно и на мен ми загасна на 2ра 2-3 пати на ниски обороти .. тва мн ме очуди .. ама не знам дали е проблем с колата, просто е нова, не съм свикнал или не знам как да я карам :mhihi: та като се движи бавно припомвах обороти за да включи 2ра като хората .. тва малко ме очуди .. но влезе ли си на 2к оборота си летеше направо особено ако я държиш постоянно на 2-3к ... като я настъпиш връви супер .. и изобщо като цяло много добре .. и наистина е тежка ама дизел и БМВ не са спестявали от нищо .. на мен спрямо мойта кола ми се стори мн пъргава като понастъпиш здравата ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Сеп 2006, 14:18

videlov написа:
Tod написа:Та и аз го карах тва чудо целия понеделник(от време на време шофьор ми беше Евгения Раданова :mhihi: )много тромава ми се видя, в ниските обороти хич я няма, няколко пъти загасна на втора скорост с около 1000 об/м. Дори Раданова каза че ниният дизелов Фокус с 90кс дърпа по добре!
Междо другото колата е 1380кг което не е никак малко и е със само 120кг по лека от Е90 с същия двигател!

всичко това е вярно и на мен ми загасна на 2ра 2-3 пати на ниски обороти .. тва мн ме очуди .. ама не знам дали е проблем с колата, просто е нова, не съм свикнал или не знам как да я карам :mhihi: та като се движи бавно припомвах обороти за да включи 2ра като хората .. тва малко ме очуди .. но влезе ли си на 2к оборота си летеше направо особено ако я държиш постоянно на 2-3к ... като я настъпиш връви супер .. и изобщо като цяло много добре .. и наистина е тежка ама дизел и БМВ не са спестявали от нищо .. на мен спрямо мойта кола ми се стори мн пъргава като понастъпиш здравата ;)

Странно, на мен само ми гасне с кофти работа на съединителя(тоест като тръгвам) , но това се случваше когато не й бях свикнал .А и вие какъв вървеж искате от НЕразработени коли ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 27 Сеп 2006, 15:29

мда прав си след 5-6-7к км най-вероятно ще върви още повече (даже много повече по думите на инструктора) .. а тва дето гаснеше най-вероятно е защото съединителя е нов и не съм му свикнал ;)

единствения минус на колата беше че не се чувствах особено стабилно в завоя като влизах малко по-бързо .. тази количка без DSC (DTC) ще се върти много по завоите .. но и това се обеснява донякъде с това че все пак това е най-малкото BMW и е нормално да е така ;) като сравнение моето E36 coupe е каде каде по-стабилно в завоя въпреки че няма система за стабилност..

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Сеп 2006, 17:00

Бе да бяха дали 130ки да видим дали не върът неразработени :twisted: Иначе няма как от воза на по 2км коли да са на 100%........тва маже да се отбележи като грешка на БМВ от гледна точка на маркетинга щото секи скача да ръчка и да сравнява.Можеха да дават ръзвъртяни коли :roll: Според мен тия дето са очаквали малко си тръгнаха така :D а тия дето очакваха рали автомобил :mhihi: бяха така :fart: :gay: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 27 Сеп 2006, 22:12

Еми и аз бях на ралито;) Определено беше супер забавно...;)бях в първия ден...в кола No 4 :)
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 29 Сеп 2006, 14:48

и аз се регистрирах, но не ме поканиха. а офисът ми е точно на гърба на камор! и планирам да си взема кола до края на годината, като се колебая между нова 1ца и е46 на няколко години. като цяло при камор ми прави впечатление леко несериозното отношение ... и все пак те първи въведоха накои корпоративни практики в бимърските среди тук.
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 30 Сеп 2006, 12:51

както каза колегата Максимал, колите са чисто нови. Обикновено на 6-7000км се появява реалната динамика и реалния разход на гориво. До тогава смятайте, че не сте карали автомобили с реални технически показатели. Лично според мен 116i е доста слаба, но останалите са доста добри. Автомобилите бяха без спортно окачване, това е стандартните настройки на шасито.
Няма да изпадам в коментари кой е поканен и кой не, ще кажа, че нямам отношение към подбора на гости, защото не работя в Камор Ауто, а работя за BMW Group и съм изпратен тук като инструктор от Германия .. съвпадение е, че съм българин. Факт е, че видях и се запознах с много лица от форума и ми беше много приятно да видя истински фенове, а още по-приятно ми е да прочета добри думи за мероприятието и най-вече за колата!
Благодаря за удоволствието, което ми доставихте като инструктор! Днес е последния ден и имаме почти 30 човека, така че изчезвам, за да си върша работата ;)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 01 Окт 2006, 17:00

абе .. нищо не казвате .. как мина партито :D Съжалявам, че нямах време да си поговорим, но жена ми имаше рожден ден и трябваше да го поливаме на друго място с едни семейни приятели.

Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от krika » 01 Окт 2006, 17:52

Ми не беше лошо ма как се измъкна не можахме едно пиини да одарим :( ......а тая Мария Илиева в ква истерия изпадна кат гепи ключовете не е истина :shock: :mhihi:(тва тьятър ли беше или верно и ги дадоха :roll: ) не че аз на нейно място нямаше да дрисна :fart: :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 01 Окт 2006, 19:50

казах ти, че съм за малко .. имаше по-важен човек от мероприятието на BMW :uups:

аз за Мария не знам .. :roll: ще разбера

Аватар

Мнение от krika » 01 Окт 2006, 20:02

Turturelo написа:казах ти, че съм за малко .. имаше по-важен човек от мероприятието на BMW :uups:

ноо ясно разбрах те :yes: ма пиша глупости :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум