Откраднато е зелено БМВ!!!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
hyena написа:благодаря на всички за отзивите! Колата е видяна тази сутрин в района на Южния парк! Отличителен белег са задните стопове, които са от модел '02. има снимки в галерията!
аз съм до южния точно, но когато виждам бмв-та се заглеждам да не са колеи от екото - не че имам въртене в квартала през деня, но не съм я виждал... съболезнования

п.с. да беше оставил телефон, недай си късмета някой да я мерне какво да прави освен да ти звънне веднага

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Добреде колеги защо не си застраховате колите в Бул инс
Винаги когато някой напише "откраднаха ми колата" първото нещо което се питам е не каде е седяла и колко е струвала, а каде е била застрахована, досега не съм видял в форума някои да се оплаче, че са му гепили колата и е била там застрахована
Аз винаги при тях ще си застраховам колите занапред и мисля, че ще спя спокоино...
чувал съм случаи на открадната тяхна кола, но на човека са му били плащали няколко пъти заради ПТП на стоиността на колата горе долу и той каза, че вечерта в която е изтекла застраховката на другата сутрин я е нямало вече пред блока му, трябвало е да си я поднови просто понякога на малки деца се правите всеедно незнаете как стават нещата...
Всяка кола почти миже да се открадне дали е в гараш няма никакво значение има значение каде е застрахована помислете си следващия път каде ще си правите застраховките...
Аз не искам да ми плащат пари за удари и тн. не искам да ги занимавам с нищо просто искам да знам, че винаги като си оставя колата някаде и там ще си я намеря непокътната....
П.С
Кофти ми е за хубавата ти кола наистина е гадно, дано все пак има развитие по случая или ти я платят без много грижи

Винаги когато някой напише "откраднаха ми колата" първото нещо което се питам е не каде е седяла и колко е струвала, а каде е била застрахована, досега не съм видял в форума някои да се оплаче, че са му гепили колата и е била там застрахована

Аз винаги при тях ще си застраховам колите занапред и мисля, че ще спя спокоино...
чувал съм случаи на открадната тяхна кола, но на човека са му били плащали няколко пъти заради ПТП на стоиността на колата горе долу и той каза, че вечерта в която е изтекла застраховката на другата сутрин я е нямало вече пред блока му, трябвало е да си я поднови просто понякога на малки деца се правите всеедно незнаете как стават нещата...
Всяка кола почти миже да се открадне дали е в гараш няма никакво значение има значение каде е застрахована помислете си следващия път каде ще си правите застраховките...
Аз не искам да ми плащат пари за удари и тн. не искам да ги занимавам с нищо просто искам да знам, че винаги като си оставя колата някаде и там ще си я намеря непокътната....
П.С
Кофти ми е за хубавата ти кола наистина е гадно, дано все пак има развитие по случая или ти я платят без много грижи

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36

мда трябва една тема за статистика, от откраднатите коли или по-специално бмв-та ако миа изобщо значение, колко къде са били застраховани

</:OT:>

иначе не съм я виждал а днес правих 1-2 кръгчета тука покрай южния парк
stenly написа:_BoBI_ написа:Добреде колеги защо не си застраховате колите в Бул инс![]()
и така нататък ...
и така нататък ...
и така нататък ...
и така нататък ...
Тоя твоя пост направо е за "Платени обяви" не мислиш ли?
много е прав колегата , преди години купихме една петица която беше застрахована във "Витоша" . Още на втория ден се опидаха да я откраднат с шпер ключ , ама не се бяха съобразили с това , че колата е с чип на ключа. На другия ден колата беше вече застрахована в "БулИнс" и в продължение на 2 години нямаше никакъв подобен проблем.
ПС:Застраховайте си колите в БулИнс и 99% няма да имате ядове.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
///sasho написа:
ПС:Застраховайте си колите в БулИнс и 99% няма да имате ядове.
Тва приятелю е някакъв градски фолклор нема такъв филм .На мен ми дигнаха колата точно като беше застрахована в Булинс и никой не я намери(не се обади).Но пък иначе ми я платиха
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
те обикновено после ги намират тия коли колега ама след като са платили и са я намерили на части фащат ги тия където са я крали и ги редуват бои продаваи частите бои продаваи частите те може да не ти кажат но точно бул инс обикновено ги намират рано или късно и си разчистват сметките с джамбазите

- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
Съжалявам за колицата.Скоро откраднаха на мой приятел буса бял Спринтер 1995г. пича влиза за 20мин. в къщи излиза и буса го няма.Няколко дена преди това се оплакваше от алармата,явно не е случайно.И още никой не му се е обадил за откуп или нещо такова.Мафиотска работа...Ще се оглеждам за твоето БМВ , може да са решили да го продадат в Плевен, знае ли човек...Дано си намериш колата , успех.
свн
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
svetoslavned написа:Съжалявам за колицата.Скоро откраднаха на мой приятел буса бял Спринтер 1995г. пича влиза за 20мин. в къщи излиза и буса го няма.Няколко дена преди това се оплакваше от алармата,явно не е случайно.И още никой не му се е обадил за откуп или нещо такова.Мафиотска работа...Ще се оглеждам за твоето БМВ , може да са решили да го продадат в Плевен, знае ли човек...Дано си намериш колата , успех.
това с буса ми напомни случай с един мой приятел, който по същия начин, оставя си буса и влиза в тях за 5 минути (като преди това му бяха откраднали вече 3 буса!!!), и си излиза човека от тях и за нещастие на крадеца, го вижда как се качва в буса и отпрашва. Продължението ще го спестя, само ще кажа, че полицаите много са му се зарадвали, макар че е бил занесен на ръце до районното.

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Не само на Бул Инс колите не се крадат.......Армеец, много рядко ЛевИнс! Но за Армеец мога да гарантирам, инфо от кухнята
ПС: А за сведения моята стара кола Е46 застрахована в Евроинс ми я гепиха точно от гаража в Лозенец (бтв мисля че с хиената даже сме съседи)....след седмица някъде с включване на какви ли не контакти ми я върнаха посред нощ....уж намерена от полицията пред задния вход на Зоо Градината, дори не беше палена, а я бяха бутали с друга кола, броня в броня! Съвет от мен....не се хвърляйте на всяка застр компнаия само защото някой агент самозвантин ви е смъкнал някой лев от премията....усещането да не си намериш колата сутринта не го пожелвам на никой, никой няма да ви изплати после преживяното, затова мисля, че експерименти с това не бива да се правят! Успех дано я намериш

ПС: А за сведения моята стара кола Е46 застрахована в Евроинс ми я гепиха точно от гаража в Лозенец (бтв мисля че с хиената даже сме съседи)....след седмица някъде с включване на какви ли не контакти ми я върнаха посред нощ....уж намерена от полицията пред задния вход на Зоо Градината, дори не беше палена, а я бяха бутали с друга кола, броня в броня! Съвет от мен....не се хвърляйте на всяка застр компнаия само защото някой агент самозвантин ви е смъкнал някой лев от премията....усещането да не си намериш колата сутринта не го пожелвам на никой, никой няма да ви изплати после преживяното, затова мисля, че експерименти с това не бива да се правят! Успех дано я намериш

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3