Отново без странични огледала - Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Re: Отново без странични огледала - Е39
Колега, много пипат около Окръжна болница... на мен цялата е46ца ми дигнаха... съжалявам за огледалата и ти препоръчвам да спираш близо до блоковете под лампа (по някога чакам по 45 минути докато се освободи такова място).
- shmotza
- кандидат ентусиаст
-
мога да предложа едно счупено стъкло, от огледало с ел.прибиране и затъмняване ... поне да минете по щета...
ако някой иска - да драска едно ЛС
п.с. - имам и едно от другия модел - отново счупено, идеално за щета
ако някой иска - да драска едно ЛС
п.с. - имам и едно от другия модел - отново счупено, идеално за щета

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Само това е схемата 2 счупени стъкла и по щета- колко народ и аз съм уредил така.......... За това ми дреме да ги свалят каското плаща и това е..........
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
С обикновените стъкла номера пред каското минава, но с електрохроматичните е голям панаир. В най- добрия случай реплика, която е монохроматична и само пресъздава формата на оригиналното стъкло, колкото да пасне в отреденото му място. Както и други колеги споменаха, едно малко спасение е платения паркинг. Друг е въпросът, че колата не винаги може да се остави на такъв или просто в района да няма.
niki81vd написа:Момчета, колеги!
Понеже форума е отворен за четене, обсъждайте тънкостите на ЛС, за да не осъмнете с дело за застрахователна измама.
Повечето имат и снимки на автомобилите и какво ли още не, нека бъдем малко паметни, за да можем да се възползваме максимално от услугата или застраховката за която плащаме.
То и без това има:
viewtopic.php?f=35&t=187584
нищо лошо нали,даже е хубаво,но за крадците е все едно отварят некерман за отдела "купува".
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
SpLiT написа:Колега, много пипат около Окръжна болница... на мен цялата е46ца ми дигнаха... съжалявам за огледалата и ти препоръчвам да спираш близо до блоковете под лампа (по някога чакам по 45 минути докато се освободи такова място).
На един колега точно на такова място му източиха горивото. Няма гаранция. http://store.bmwpower-bg.net/forums/vie ... 7#p3815117

- shmotza
- кандидат ентусиаст
-
К'ви застрахователни измами...те измамите идват предимно от застрахователя...да не говорим, че като са ми свили стъклото на огледалото и/или нещо друго, измамата е, че не ми го плаща застрахователя, ама то за БГ на всичко му казваме "нормално"...
...за това предпочитам думата "адаптация" пред "застрахователна измама" - адаптираме се към "обстановката"
...за това предпочитам думата "адаптация" пред "застрахователна измама" - адаптираме се към "обстановката"