Малка навигация помагайте
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Малка навигация помагайте
Днес си купих касетофон с малка навигация най-малката безцветната.питането ми е как се пуска вопще тая навигация.в багажника имам диск на италия но тя не изкарва нищо на дисплея освен радио и диск.може би незнам от кое копче се пуска.помогнете моля.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Малка навигация помагайте
Колега и аз съм с тази монохромната Навигация и от 2 години от както купих колата на дисплея не се показва нищо.... а трябва да има инициализация без диска вътре .. той ти е само за картите мисля.. Моята никога не е работила и за това е виновно Мк-то в багажника но не ми се дават 80 лева да го сменям... Пробвай и с друг дисплей и с друг модул все тая...
- p_mudev
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е46 99' 320d
Re: Малка навигация помагайте
Колега, то не знам какво очакваш да видиш като я пуснеш. Ако очакваш да ти изкара някаква карта - познай
. Аз съм с тази навигация. Тя работи (по спомен) по следния начин:
Влизаш от менюто в навигация.
От там въвеждаш държава, град, улица и номер.
След това я пускаш и единственото, което изписва е стрелка и колко км. остават до целта/отбивката. това разбира се, ако си от менюто още в навигацията. ако си примерно в радиото, говори и изписва когато пристигнеш до целта или отбивка ако има. После пак си показва радиото, цд-то или касетата.
Общо взето върши работа, поне на мен. Ако има друго - пиши.

Влизаш от менюто в навигация.
От там въвеждаш държава, град, улица и номер.
След това я пускаш и единственото, което изписва е стрелка и колко км. остават до целта/отбивката. това разбира се, ако си от менюто още в навигацията. ако си примерно в радиото, говори и изписва когато пристигнеш до целта или отбивка ако има. После пак си показва радиото, цд-то или касетата.
Общо взето върши работа, поне на мен. Ако има друго - пиши.
3 мнения
• Страница 1 от 1