ABS CONTROL MODULE 0265900001

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

ABS CONTROL MODULE 0265900001

Мнение от nikoletka » 29 Ное 2013, 22:21

Здравейте! До скоро имах проблем с ABS модула, не работеше. Купих нов ABS Module Bosch, сложих го и тръгна всичко, понеже не ми работеше километража, моментния разход на гориво, брояча, нищо по таблото, освен обортомера. Та днес бях в сервиз да ми изчистят грешките от таблото и да го синхронизират, но изписа incorrect coding и тоя от сервиза ми иска някакви кодове за да го направи, а такива кодове нямам от часта. Къде да ги намеря, не би ли трябвало той като закачи компа и да ги направи?

ентусиаст
Аватар

Re: ABS CONTROL MODULE 0265900001

Мнение от kalingk » 01 Дек 2013, 11:37

nikoletka написа:Здравейте! До скоро имах проблем с ABS модула, не работеше. Купих нов ABS Module Bosch, сложих го и тръгна всичко, понеже не ми работеше километража, моментния разход на гориво, брояча, нищо по таблото, освен обортомера. Та днес бях в сервиз да ми изчистят грешките от таблото и да го синхронизират, но изписа incorrect coding и тоя от сервиза ми иска някакви кодове за да го направи, а такива кодове нямам от часта. Къде да ги намеря, не би ли трябвало той като закачи компа и да ги направи?

Смени сервиза...отвори търговският раздел на продава под форума,има доста сервизи,които се специализирват в тази област с това.

младши ентусиаст
Аватар

Re: ABS CONTROL MODULE 0265900001

Мнение от bgpavlp » 04 Дек 2013, 10:32

Смени сервиза.......

+1
Изображение

Ако нема у глава, има у Google.

Назад към E39