Слагане на М-броня "С новите ДЖАНТИ"
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Слагане на М-броня + Още нещо
Колега в другата тема ти показаха как се преправя режеш ръбовете и след това с пълнеж .. Не си струва да я хабиш .. Вариантите ти са 2 Слагаш М-кови калници странични или взимаш Броня Реплика...
Аз искам пък да слагам странични калници от М но няма да стане моята броня Ако имах калниците можеше да ги разменим ама калниците струват много цифра така като гледам по Ебау 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Супер яка е станала колата колега евала ! Ако може на ЛС малко подробности как си боядисал надписа отзад 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Скоро не съм пускал тук някое потсче относно моята машина ,за това днес ще го направя Ето тази шукариика ми пристигна от Ебау само ,че е в офиса на фирмата в Лондон която ми е като посредник за Онлайн търговия по чуждите сайтове.. и до седмица трябва нещата да са при мен ... Халогените са поръчани и ги чакам и тях към понеделник ... Халогените ги поръчах опушени.
Ето снимка на въпросната гъзарийка която взех:

Мисля да ги боядисам ,черен Мат за да се открояват от Бронята .. мина ми през акъла да ги правя с цвят на бронята ,но размислих....
Капаците ще прикрият тези грозни дупки където са за халогените:

П.П извинявам се за снимките толкова може апарата
Ето снимка на въпросната гъзарийка която взех:

Мисля да ги боядисам ,черен Мат за да се открояват от Бронята .. мина ми през акъла да ги правя с цвят на бронята ,но размислих....
Капаците ще прикрият тези грозни дупки където са за халогените:

П.П извинявам се за снимките толкова може апарата

- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Re: Слагане на М-броня + Още нещо "ЪП"
колега може ли линк към ebay за капазите 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
dark0 написа:колега може ли линк към ebay за капазите
Заповядай колега това са капаците и те стават само за моята броня която е репликата на М3 капаците не пасват на М-техник броните.. При М-тех броните ръбовете са по овални и идват по високи от тези.. Колегата бабуна продава за М-тех броните... Казвам го понеже взех от него последствие му ги върнах за което му благодаря ,че е толкова коректен..
П.П това са най-евтините капаци в Ебау които успях да намеря

http://www.ebay.co.uk/itm/Hamann-fog-Lamp-covers-for-E46-m3-look-bumper-design-tuning-bumper-/221271008291?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3384c7a423
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Време е за малко
Зимен Тунинг 
Хаман капаците пристигнаха преди 2 3 дена.. но чак сега се видях малко свободен а и при 2 градуса в гаража нямам много настроение за работа
ЕТо и капаците:

Реших ,че като ги сложа на мястото им тези капаци... ще стоят големите дупки от ляво където се падат въздуховодите и реших да направя малко Тунинг Ала мрежичка
Ето я централната мрежа на бронята която е .. не можах да намеря такава оплетка само ,че метална да е... за това взех друга черна която е възможно най- голямата оплетка

Ето и развитието
Халогените са тези.

Тук съм сложил опушените халогени,когато пръсна и капаците черен мат още повече ще се ми хареса резултата

А за отворите до халогените мисля да сложа от тази мрежичка. (най-близко е до оригинала)

След като съм си взел шаблона и размера на мрежичката следва яко преса

След мачкането по шаблон стигнах до този краен продукт

умножаваме пресоването по 2 и става това.

Тук са наложени отзад за последни мерки ,за да няма накрая едната на ляво другата на дясно наклонена оплетка.

Това е лепилото което използвам.... Държи страшно става като гума и издържа на високи температури

Малко цапаница

А след това и съхнене.

до 24 часа ще са готови...
Следва да ги пръскам черен мат.. А в неделя ще ги монтирам понеже ще съм по свободен...
П.П ако нещо не ви харесва Мунинга ми с мрежа и го мислите за селско (макар и аз да си го мислех) ми го кажете директно да ги махам

Хаман капаците пристигнаха преди 2 3 дена.. но чак сега се видях малко свободен а и при 2 градуса в гаража нямам много настроение за работа

ЕТо и капаците:

Реших ,че като ги сложа на мястото им тези капаци... ще стоят големите дупки от ляво където се падат въздуховодите и реших да направя малко Тунинг Ала мрежичка

Ето я централната мрежа на бронята която е .. не можах да намеря такава оплетка само ,че метална да е... за това взех друга черна която е възможно най- голямата оплетка

Ето и развитието

Халогените са тези.

Тук съм сложил опушените халогени,когато пръсна и капаците черен мат още повече ще се ми хареса резултата

А за отворите до халогените мисля да сложа от тази мрежичка. (най-близко е до оригинала)

След като съм си взел шаблона и размера на мрежичката следва яко преса

След мачкането по шаблон стигнах до този краен продукт

умножаваме пресоването по 2 и става това.

Тук са наложени отзад за последни мерки ,за да няма накрая едната на ляво другата на дясно наклонена оплетка.

Това е лепилото което използвам.... Държи страшно става като гума и издържа на високи температури

Малко цапаница

А след това и съхнене.

до 24 часа ще са готови...
Следва да ги пръскам черен мат.. А в неделя ще ги монтирам понеже ще съм по свободен...
П.П ако нещо не ви харесва Мунинга ми с мрежа и го мислите за селско (макар и аз да си го мислех) ми го кажете директно да ги махам

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: Слагане на М-броня "12.11.Капаци халогени"
Па евала "пипаш" мераклийската и резултатът е на лице.
Браво!
Браво!
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Re: Слагане на М-броня "12.11.Капаци халогени"
Малък ъбдейт Днес си ги напръсках капачетата и всичко стана супер.Ето малко снимка:
Дясно Грунд ,ляво спрей черен мат

Финален продукт.. (Абстрахирайте се от интериора )

В неделя ще се слагат... ,че не издържам вече

Дясно Грунд ,ляво спрей черен мат

Финален продукт.. (Абстрахирайте се от интериора )

В неделя ще се слагат... ,че не издържам вече

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
- AlexR
- Потребител
-
- Кара: e46 328Ci
Re: Слагане на М-броня "12.13.Капаци халогени"
Евалата колега много добре ще стане
, на мен ми трябват такива ама за м-тех 2 броня, някой ако има нека драсне едно лс.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
shalashaska написа:ми моите капаци дет ти ги пратих,какво ги направи
Ми с тях ожулих бронята явно не стават за м3 броня а за мтех.. Ако кажиш ти ги пращам веднага

П.П днес не ми остана време да направя снимки но всичко е монтирано... До ден 2 ще има снимка

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Малко закъснях със снимките но все нямаше време и все по тъмно се прибирам а Galaxy s3 не е идеален за снимане по тъмно 
Едно подобие на снимка:

Ето и днескашните снимки :

Капачетата от близо да се види мрежичката и опушеният халоген

С малко светлини рано сутрин пред работа.

На габарит..

С халогена.

Това е относно капаците за халогените...
П.П на 10 метра от колата Халогените се сливат с капаците което е много приятно понеже се сливат а не стоят като прозорец.. там някакъв си
Мисля да лепна и едни Сплитери на бронята и те да са черен мат..
П.П2 Мрежата на бронята може би ще се наложи да я пръсна и нея черен мат... мислех че ще ми се размине но ще се наложи ако се загледа човек
се вижда как се различава леко в нюансите.
Другото което мисля да сложа е черна емблена на бмв вие какво мислите по въпроса

Едно подобие на снимка:

Ето и днескашните снимки :

Капачетата от близо да се види мрежичката и опушеният халоген

С малко светлини рано сутрин пред работа.

На габарит..

С халогена.

Това е относно капаците за халогените...
П.П на 10 метра от колата Халогените се сливат с капаците което е много приятно понеже се сливат а не стоят като прозорец.. там някакъв си
Мисля да лепна и едни Сплитери на бронята и те да са черен мат..
П.П2 Мрежата на бронята може би ще се наложи да я пръсна и нея черен мат... мислех че ще ми се размине но ще се наложи ако се загледа човек
се вижда как се различава леко в нюансите.
Другото което мисля да сложа е черна емблена на бмв вие какво мислите по въпроса

- AlexR
- Потребител
-
- Кара: e46 328Ci
Re: Слагане на М-броня "Снимки с Хаман капаците"
Много добре е станало 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Първо браво за труда обясненията и всичко...слоци всичко в 1-я пост да не се търси по страниците - една от малкото смислени и хубави теми в последната година!
Не сменяй емблемата - мое мнение - остави си бяло синята перка ,така се откроява на всички детайли

Не сменяй емблемата - мое мнение - остави си бяло синята перка ,така се откроява на всички детайли

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
И аз мисля че трябва да оставиш оригиналната емблема