ABS ?
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
ABS ?
става дума за това 4е би трябвало да имам абс , но явно е свален... и искам сега да си сложа...
имам един от 525-ца , но незнам то4но как да го сложа( става дума за електри4еската 4аст )... тук в софия кои може да го направи тва и за кви пари горе доло говорим...
имам един от 525-ца , но незнам то4но как да го сложа( става дума за електри4еската 4аст )... тук в софия кои може да го направи тва и за кви пари горе доло говорим...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

.
да ама моя са го изкорубили целия заедно с буксата...
тоест сеедно го нямам (само незнам комп дали имам за него)
та аз този 6те го сложа... 6те сложа дат4иците имам и касетката за него от 2,5... ама незнам дали да я слагам нея.... ако моита я няма 6те слагам тая... но проблема ми е от това 4е незнам кви клабели да пусна от нея към абс-а... за6тото като гледам инсталацията на онази кола кабелите от дат4иците влизат през буксата в касетката и после някакъв кабел от нея отива в абс-а ,но незнам на кое кра4е са и тем подобни...
тоест сеедно го нямам (само незнам комп дали имам за него)
та аз този 6те го сложа... 6те сложа дат4иците имам и касетката за него от 2,5... ама незнам дали да я слагам нея.... ако моита я няма 6те слагам тая... но проблема ми е от това 4е незнам кви клабели да пусна от нея към абс-а... за6тото като гледам инсталацията на онази кола кабелите от дат4иците влизат през буксата в касетката и после някакъв кабел от нея отива в абс-а ,но незнам на кое кра4е са и тем подобни...

.

зна4и сега погледнах и се оказа 4е имам вътре само 1 (модула за двигателя) и релетата.... а модула 2 го имам ... то тои е за абс-а ноп въпроса е как да свържа кабеляците... и само абс-а ли оправлява...
а странно ми се видя 4е букса 3 при мен бе6е отка4ена и сложена настрани.. тя закакво е...?

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе ние с Василен з какво направихме тема: Важни и полезни теми свързани с Е34? Да беше погледнал там!
Ама нали съм добрият мод ето ти линка, който може би ще ти свърши работа.

.

Мерси!!!

.
засега набързо като го погледнах ми се видя малко сложно 6тото не трябва само дат4иците и захранването да се включват,а са маи доста пове4ко не6та.... и незнам дали да се захва6там да го правя аз....
някои ако знае кои може да го направи ,ако е правил преди и го може да казва... и колко горе доло взима...
някои ако знае кои може да го направи ,ако е правил преди и го може да казва... и колко горе доло взима...

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
А не е ли възможно просто твят модел да няма ABS!
А на главините стоят ли ти impuls geberите(датчиците)!
Ако ги няма просто се примири че е поръчана без ABS!
Поздрави!
Поздрави!
BMW Service Team
.
няма ги самите дат4ици... но си го има мястото където седят..

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
IAV написа:А не е ли възможно просто твят модел да няма ABS!
...
Туй май не съм го виждал, БМВ Е34 без АБС. Ама знае ли човек.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
TheBoss написа:IAV написа:А не е ли възможно просто твят модел да няма ABS!
...
Туй май не съм го виждал, БМВ Е34 без АБС. Ама знае ли човек.
Доста са Е34-ките без АБС

.
аз знам 4е след 88-89 година си4ките ве4е са с абс.... поне така ми казаха...

.
отделих цялата инасталация на абс-а от инсталацията на другото бмв...
но 2 от кабелите които излизат от компа за към дат4иците на колелата са прекъснати.. и незнам те мисля 4е немогат да бъдат свързани като ги запоя на прекъснатото място за6тото доколкото знам 6те променя съпротивлението ,а то4но с него ба4ка абс-а... та как да ги оправя.. някакви идеи да имате...
едната моита е ако наистина немога да (понеже са прекъснати на около 20см от буксата на управлява6тия модул) ги сложа директно на буксата като така 6те се скъси малко дължината на кабела,но незнам дали 6те повлияе на работатана абс-а...
но 2 от кабелите които излизат от компа за към дат4иците на колелата са прекъснати.. и незнам те мисля 4е немогат да бъдат свързани като ги запоя на прекъснатото място за6тото доколкото знам 6те променя съпротивлението ,а то4но с него ба4ка абс-а... та как да ги оправя.. някакви идеи да имате...
едната моита е ако наистина немога да (понеже са прекъснати на около 20см от буксата на управлява6тия модул) ги сложа директно на буксата като така 6те се скъси малко дължината на кабела,но незнам дали 6те повлияе на работатана абс-а...

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Съпротивлението на спойка е по-ниско от съпротивлението на кабелни обувки. АБС-а трябва да работи "на импулси", не "на съпротивление"
.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

.
зна4и да си ги запоя и тва е...

15 мнения
• Страница 1 от 1