:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Сеп 2013, 18:18

Колега, по принцип е хубаво да се чуеш с момчето и да се оправите, а не веднага да пишеш тук.Ще му пиша и ще видим какво ще отговори.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 26 Сеп 2013, 15:40

за кво ревете като девственица за х** без да сте провери разговор що се е получило така :!:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от TRIUMF » 30 Сеп 2013, 21:39

за съжаление само в този форум има наѝ много некоректни потребители. лошото обаче за съжаление, незнам ник неима на колега, та да кажа кои е идиота. купих един воден радиатор които тече,и тоѝ, ми каза не е възможно да тече ходи спори аз го виждам а тоѝ не колата му имала проблем надувала маркучите и за това продава мотора на части аз му казвам че оттам му е бил проблема ама не тои си знае своито. идиоти многооо...само номера му имам незнам дали е правилно даго напиша но да предпазя други колеги 0889799943 не знам дори името му

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Сеп 2013, 21:55

viewtopic.php?f=134&t=328122 Това е колегата.Писал съм му.

Потребител
Аватар

Мнение от TRIUMF » 04 Окт 2013, 12:44

токущо се чух с ѝордан василев и се извини за закъснението но нямал време да доиде да се убеди че тече няма да скрия ,че благодарение на колега или от модератора.малко криво му стана за заключването на темата излезе с оправданието че сам прибързал с темата че е некоректен и затова не ми вдига обеща че утре да се чуем и видим пък да видим.още ведъж благодарноси на модератора.

Потребител
Аватар

Мнение от TRIUMF » 05 Окт 2013, 21:46

е днес не се чух с йордан василев, звънах му към 10:00ч и уви старата песен на нов глас, не вдига викам си сигорно, има работа и затова не вдига,като види че съм му звънял ще ми звъне да ама не.за мен си остава не коректен по 10. цияла седмица с глупости се занимавам отказвам се да го търсия макар че имам още жокери но няма смисъл.колегите ги съветвам като купуват подомна част която веднага немогат да разберът дали е читава като в моя случаи винаги даси имат едно на ум

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 22 Окт 2013, 12:10

Валентин Димитров Елин Пелин 0888553894
поръча 2 гуми и в последствие телефона му стана безмълвен.Днес гумите са при мен след 10дневен престой в офиса на Еконт.30 кинта назад.Помъчих се да открия профил в търсачката на форума-нищо не открих.
Лек ден на всички -това е :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D

Мнение от Turbo_XD » 01 Ное 2013, 20:31

"iv4ooo89" ако съдя от бележката от еконт Борис Тодоров Янков с GSM: 0897808805
GSM оставен в обявата: 0879 039 591

Ето ли линк към обявата.
viewtopic.php?f=134&t=352697&p=3795101#p3795101

Случката е следната: Преди около 2-3 дни поръчах фаровете от обявата "Фарове хела с фабричен ксенон-350лв". Свързах се с потребителя "iv4ooo89" и поради съмнително ниската цена на фаровете го попитах за състоянието им. Получих отговор от него "nqmat zabelejka farovete perfektni sa", поръчвам ги. Оставих адрес и днес утивам сутринта до еконт, отварям пратката и какво да видя-фаровете нямат какъвто и да било ксенон а завити оригинални фасунги за халогени крушки.... :banghead: Викам си хубаво, това може и да го преглътна-предвид цената. Рекох да проверя и водачите на фаровете в какво състояние са и хванах края на рефлектора, където се завива фасунгата и... :banghead: отново греда. Рефлекторите си шаваха на където си искат. :ranting:

Това ми се случи на мен днес и искам да ви кажа да имате едно наум, когато поръчвате от този потребител :cop:
Последна промяна Turbo_XD на 07 Мар 2014, 14:42, променена общо 1 път
Player : BMW Business RDS + Grom Audio
Front line : Stock
Back line : Stock
Subwoofer : Kicker Comp C15
Amplifier : Kicker KX250.2

Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Ное 2013, 9:26

Писал съм му.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Ное 2013, 12:45

В конкретната тема за продажба на тия фарове са си направили вече "дискусията", аз там съм му написал какви са му опциите...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 06 Ное 2013, 20:20

Turbo_XD написа:"iv4ooo89" ако съдя от бележката от еконт Денис Асенов Асенов с GSM: 0898688719.
GSM оставен в обявата: 0879 039 591

Ето ли линк към обявата.
viewtopic.php?f=134&t=352697&p=3795101#p3795101

Случката е следната: Преди около 2-3 дни поръчах фаровете от обявата "Фарове хела с фабричен ксенон-350лв". Свързах се с потребителя "iv4ooo89" и поради съмнително ниската цена на фаровете го попитах за състоянието им. Получих отговор от него "nqmat zabelejka farovete perfektni sa", поръчвам ги. Оставих адрес и днес утивам сутринта до еконт, отварям пратката и какво да видя-фаровете нямат какъвто и да било ксенон а завити оригинални фасунги за халогени крушки.... :banghead: Викам си хубаво, това може и да го преглътна-предвид цената. Рекох да проверя и водачите на фаровете в какво състояние са и хванах края на рефлектора, където се завива фасунгата и... :banghead: отново греда. Рефлекторите си шаваха на където си искат. :ranting:

Това ми се случи на мен днес и искам да ви кажа да имате едно наум, когато поръчвате от този потребител :cop:

Въпросния е изгонен от форума.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '01 E46 M54B22
Мечтае да кара: E90 330i

Мнение от Loris » 23 Ное 2013, 19:55

Искам и аз да напиша лошите си впечатления относно един потребител jbankov Йордан Банков се казва, купих края на Април месеца кола от него е46 комби. Уж перфектната кола, оказа се, че таралежа го няма, халогенните не светят кабелите и крушките ги няма (вече и халогенни ще пробвам дали светят)
джантите вместо втулки направени с левкопласт. Беше натоварил гумите в багажника и не проверих, но малката гад си беше взел аптечка пожарогасител и дори ключа за джантите. втория ключ се оказа различен, кой знае от коя кола е. След 3тото обаждане се покри вече не му отговаря телефона, проверих го дава че е в роуминг в Англия но ме съмнява още да е там. Както и да е колата вече е повече от стегната, перфектна. Но ме хвана яд как пише в форума има над 300 мнения и все си изкарва колата без проблеми а тя.... каква беше.... и от тогава никакъв го няма в форума.... спря да влиза. или може би под друг ник.

Просто ако все още иска да продаде нещо искам да имате едно на ум и да му направите пълна ама наистина пълна проверка... не като мене да се доверявате.

Поздрави.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Ное 2013, 20:24

Loris написа:Искам и аз да напиша лошите си впечатления относно един потребител jbankov Йордан Банков се казва, купих края на Април месеца кола от него е46 комби. Уж перфектната кола, оказа се, че таралежа го няма, халогенните не светят кабелите и крушките ги няма (вече и халогенни ще пробвам дали светят)
джантите вместо втулки направени с левкопласт. Беше натоварил гумите в багажника и не проверих, но малката гад си беше взел аптечка пожарогасител и дори ключа за джантите. втория ключ се оказа различен, кой знае от коя кола е. След 3тото обаждане се покри вече не му отговаря телефона, проверих го дава че е в роуминг в Англия но ме съмнява още да е там. Както и да е колата вече е повече от стегната, перфектна. Но ме хвана яд как пише в форума има над 300 мнения и все си изкарва колата без проблеми а тя.... каква беше.... и от тогава никакъв го няма в форума.... спря да влиза. или може би под друг ник.

Просто ако все още иска да продаде нещо искам да имате едно на ум и да му направите пълна ама наистина пълна проверка... не като мене да се доверявате.

Поздрави.

И ти от април реши да пишеш чак сега?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '01 E46 M54B22
Мечтае да кара: E90 330i

Мнение от Loris » 24 Ное 2013, 19:50

да, сега видях темата, но нали знаете всеки греши, така че следващия път знае къде, какво да гледа ид а си отваря очите ;)

Потребител
Аватар

Мнение от praskov » 25 Ное 2013, 9:30

ти нали си я гледал колата бе колега или на тъмно си я взел,щом сте се договорили и е станал сделката какъв е проблема,то по тая логика и жената ако почне да дава ядове след време какво ще правиш в някой женски форум ли ще се оплакваш,незнам ама просто не се сдържах,за какви работи се пише

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари