Счупен Ключ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Счупен Ключ
Здравейте! Днес след опити да отворя багажника защото колата е без акумулатор счупих единствения ключ от дистанционното
.
Пробвах да запаля с друг акумулатор но без успех стартера не върти само си цъка. Въпроса ми е проблема в ключа ли е или тока е слаб и къде в Пловдив могат да ми сменят кутийката на ключа?
Металната част на ключа е здрава и дистанционното си работи просто вече са две отделни части
.

Пробвах да запаля с друг акумулатор но без успех стартера не върти само си цъка. Въпроса ми е проблема в ключа ли е или тока е слаб и къде в Пловдив могат да ми сменят кутийката на ключа?
Металната част на ключа е здрава и дистанционното си работи просто вече са две отделни части

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Re: Счупен Ключ
Слaб ти е токa нaй вероятно.В кутийкaтa нa ключa имa едно мaлко чипче.Гледaй дa не го зaпилееш някaде,че нямa дa зaпaлиш.В Бaлмaкс и Бриколaжa имa ключaри.
Последна промяна Stennli на 19 Ное 2013, 9:45, променена общо 1 път
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Ключарите всичко ще направят, само гледай да не изгубиш чипа за EWS-а, защото тогава ще ти излезе доста по солено. Сега само ще ти нарежат новата заготовка, ще прехвърлят дистанционното и чипа и си готов 

Ако колегата е с новия ключ т. е. "ромб"-а (не пише нищо по въпроса) няма защо да се притеснява от загубване на чипа - той не е отделен елемент, а е запоен върху самата платка. По-скоро е за притеснение да не загуби кутийката...
!

Благодаря колеги!
Проблема е решен със смяна на кутийка и нарязване за 30лв. всичко от Баумакс.
Проблема е решен със смяна на кутийка и нарязване за 30лв. всичко от Баумакс.
- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
Здравейте колеги , като стана въпрос за нов/ремонт на ключ дали е възможно в някой ключар да ми направят резервен понеже нямам такива и дали ще запали с него колата или ще се ползва само за отключване ?!? ключа ми е от тези .Нямам претенции резервния да е с чип , а важното да се ползва при нужда .
пп. Възможно ли е да се заключи колата сама например слизаш от колата да заключиш гаража и вратите ти са затворени ?
пп. Възможно ли е да се заключи колата сама например слизаш от колата да заключиш гаража и вратите ти са затворени ?
Ако ключът няма чип, ще можеш само да отключваш с него. Ако искаш колата да може да пали с този ключ, тогава ще е необходим и чип и съответно, програмирането му за твоята кола.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
На мен в Баумакс ми обявиха 220-лева за ключ дубликат..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
На мен ми казаха около 90 лв. за ключ с който ще пали, но без дистанционно за алармата.
180 лв. за ключ с аларма и всичко останало и кутийка по избор.
180 лв. за ключ с аларма и всичко останало и кутийка по избор.
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Aко този чип се свaли от ключa,и се остaви някaде в колaтa,дaли ще може дa се пaли с добликaти?С еднa думa зa по голямa безопaсност от зaгубвaне.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
boksioraE39 написа:На мен в Баумакс ми обявиха 220-лева за ключ дубликат..

Stennli написа:Aко този чип се свaли от ключa,и се остaви някaде в колaтa,дaли ще може дa се пaли с добликaти?С еднa думa зa по голямa безопaсност от зaгубвaне.
Не "някъде в колата", а задължително в близост до контактния патрон (10 до 15 см. максимум)!
- toshkoy
- Потребител
-
- Кара: E 39 520i
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: фейс 2002 год 170 кс
И аз искам да се включа в темата.Имам само един ключ (ромбоиден) и искам да си изкарам 2ри в София няма ли някой който ще го направи за по малко от 200 лв
- jeremeto
- Потребител
-
- Кара: Е60/LCI
- Мечтае да кара: 760
За добликат на втори ключ и не само един човек ми сварши супер работа и не взима скъпо,намира се в Пловдив знам му тел.0888 66 08 93 ако може да бъде на някои от помош...
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2