ЛЕД или ЦЦФЛ ангелски очи на Е39 ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: ЛЕД или ЦЦФЛ ангелски очи на Е39 ?
mishoval написа:kraininski написа:оранжево червеникавата светлина на оригиналните ми напомня на кървясал злобен поглед а другите синкави мизерии ми напомнят за need for speed и биад![]()
"Божеее, колко мъка има по този свят, боже" /По Йовков/
я ми кажи колега колко бмв-та(е39) са слезли от конвейра със сини диоди на ейнджъла....
мъка е да дадеш 20 милиона за мона лиза(примерно) и да и нарисуваш мустаци шото така те кефи
никога нищо няма да бъде по добро от оригиналното

и като сме на литературна тема съм сигурен че Гюнтер би се изразил таак: "А вий, вий сте идиоти" по Х. Ботев/В механата/

шегувам се с последното колега не целя да обиждам
поздрави

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
аз искам да си монтирам но да светят като оргиналните на цвят какви точно да си поръчам и ако може да ми кажете от каде
имах но ги махнах защото на 1 фар светехаа много слабо и неможех да ги търпя след като ги намокрих
имах но ги махнах защото на 1 фар светехаа много слабо и неможех да ги търпя след като ги намокрих
- sosk0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D
- Мечтае да кара: 535D
Лед-а свети по силно но като се доближиш и се виждат диодите свети на точки иначе при CCFL-a го няма този проблем но свети по слабо и зимата в студа пали трудно
и аз се чудя какви да си взема 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Няколко години бях с CCFL и бях доволен , само един баласт смених .
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
LED angel-ите ще светят по-силно при всички положения.Но и според мен наи-добре face-ови фарове въпреки,че през денят еда се забелязват ринговете.
Пусни снимков материал след монтажа колега,да видим как е станало.

Пусни снимков материал след монтажа колега,да видим как е станало.
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Колеги дa използвaм темaтa зa един въпрос.Имaм китaйски фaрове нa които ейнджълa сa едни скaпaни диоди.Искaм дa ги изкормя и нa тяхно място дa сложa лед.Интересувa ме кaкъв рaзмер дa търся зa дa могaт дa пaснaт в леглото нa диодите.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- go6ko0
- Потребител
-
- Кара: Bmw E39 525TDS
- Детайли за колата: E39 `97 525TDS
Може колега, моята е с оранжев мигач и без лупа и си сложих ангелски. Не е толкова трудно.
Ако искаш утре мога да ти пусна снимка как седят?
Ако искаш утре мога да ти пусна снимка как седят?
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Става и аз съм слагал, но сега с това постоянно каране на дневни светлини малко се губи ефекта от ангелските очи.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
niki81vd написа:Е да де, идеята е да са вързани през контакт, а не на мястото на габарита, с идеята да ги ползвам за дневни светлини. Затова съм се насочил към LED. Дали ще закича един ред на решетката или ще ги направя културно във фара, целта е една. Да се вижда автомобила , осветен и това да не е габарит
тогава законно ли е , не се ли награждава ?
- Merric
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Gallardo
колеги вижте какво намерих -----> http://prodavalnik.com/angelski-ochi-za ... -i29659643
ако наистина могат да се заменят наистина е много добро решение. някой има впечатления или правил ли е тази интервенция !?
ако наистина могат да се заменят наистина е много добро решение. някой има впечатления или правил ли е тази интервенция !?
BECAUSE WE DON'T CARE HOW THEY DO IT IN JAPAN
- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
niki81vd написа:bobo1903 написа:niki81vd написа:Е да де, идеята е да са вързани през контакт, а не на мястото на габарита, с идеята да ги ползвам за дневни светлини. Затова съм се насочил към LED. Дали ще закича един ред на решетката или ще ги направя културно във фара, целта е една. Да се вижда автомобила , осветен и това да не е габарит
тогава законно ли е , не се ли награждава ?
Карам вече цял месец, обиколих половин българия, минах около много полицаи и нито един път не са ме спирали. Лед са много ярки , това е като да хванеш тези от пазара за бронята, но е далеч по-естетично. Само направих добавка реле, което намаля силата когато пусна фаровете, иначе вадят очи и ми присвяткаха.
Някъде във форума доста спориха и резултата беше ,че ангелските очи няма значение диодни или с инвертори пред закона се считат за габарит . Иначе съм съгласен с теб ,че няма значение дали е ред в решетката или интелигенто във фаровете . Уж нефабричните светлини като неон, червен/син габарит бяха забранени ,а сега хората се чупят да кичат колите си като к.елхи. А някой сиг ли е ,че халогените не се смятат за дневни ?
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2