Продължава проблема с палене гаснене веднага на студено врем

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330XI

Re: Продължава проблема с палене гаснене веднага на студено

Мнение от slav4o974 » 21 Ное 2013, 22:58

ilia1984 написа:Кво "клатене" бре колега тва да не да клатиш жена ти вечер :mhihi: Стига си писал глупости чул не до чул ....

Бре колега, бре!!! Начина по който говориш с напълно непознати хора, говори много за капацитета и възпитанието ти. Направи първо няколко монтажа на ГИ, запознай се подробно със софтуерите на най-масовите инжекциони и едва след това бих те удостоил с привилегията да обсъдим някои от проблемите на газифицирани автомобили.
На Демирев ще кажа че след като се увери в точните обороти на автомобила, може да се опита наистина да разбере на какво гориво пали сутрин автомобила. Това би дало отговор на много въпроси.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Продължава проблема с палене гаснене веднага на студено

Мнение от Демирев » 22 Ное 2013, 14:50

Написах ги на предната стр. При студено време и първо палене е на 600 об. без да играят.

Нямам подробни данни на борд.компютъра в скритото меню. Явно е твърде стар модела на компа от дек. 99г. или е базов - не знам -
А и може и да е разчовъркан...ба ли мааму?

В скритото меню след много зор на 1.4 за данни производство ми излиза 2505...няма как да е 25-та седмица 2005г. колата ми.
Не излиза в бедното ми скрито меню нито данни за разход гориво..нито за ампераж акумулатор...
стоят само пунктири. до 1.5 само излизат и доста неверни данни като за производство кола 1.5 - - 2505...абсолютна глупост.

Вече съжалявам че се оръсих дълбоко за Заволи инжекция 1200лв. Можеше да взема Ловато инжекция за 990 лв.
Поне да знам защо имам проблеми със скапаното газово.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Предишна

Назад към E46