Продължава проблема с палене гаснене веднага на студено врем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Продължава проблема с палене гаснене веднага на студено врем
Откакто ми монтираха газовият инжекцион Zavolly Alysey в прехваления сервиз Еврогаз 3000 Варна - Кайсиева градина до мебелен склад Явор.
Проблемите при студено време под 5 градуса с палене и веднага гасне станаха вечни!
7 пъти ходих да ми оправи проблема при лъжецът в сервиз Еврогаз 3000 и нищо не оправя!
Няма отърване - 24 пъти паля сутрин докато тръгне без да изгасне - АМАН!!!
Вече карам на бензин половината разстояние че да нямам проблеми - газовото за 1200 лв. стои за красота в багажника
Проблемите при студено време под 5 градуса с палене и веднага гасне станаха вечни!
7 пъти ходих да ми оправи проблема при лъжецът в сервиз Еврогаз 3000 и нищо не оправя!

Вече карам на бензин половината разстояние че да нямам проблеми - газовото за 1200 лв. стои за красота в багажника

Последна промяна Демирев на 18 Ное 2013, 0:20, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Re: Продължава проблема с палене гаснене веднага на студено
Демирев написа:Откакто ми монтираха газовият инжекцион Заволи Елисей в прехваления сервиз Еврогаз 3000 Варна - Кайсиева градина до мебелен склад Явор.
7 пъти ходих да ми оправи проблема при некъдърника - лъжец в сервиз Еврогаз 3000 и нищо не оправя!
Колега,при газовия инжекцион паленето е на бензин,прехвърля на газ като вдигни определени градуси и обороти,щом палиш и веднага гасне едва ли е от газовото.Или аз не съм разбрал нещо както трябва или ти не си обяснил

- Демирев
- ентусиаст
-
Явно не разбра. Пали и гасне при опит да тръгна. Ясно е че пали на бензин!
- но разликата е огромна когато се кара половината разстояние и последните 5 км. на бензин преди да се угаси и остави вечерта.
- така оставена на бензин на следващата сутрин всичко е перфектно и си тръгва нормално.
- НО остави ли се на газ и газовото само да си прехвърля сутрин при студено време става трагедия.
Преди да ми монтират газовият инжекцион не съм имал проблеми със стартирането в студ.
- но разликата е огромна когато се кара половината разстояние и последните 5 км. на бензин преди да се угаси и остави вечерта.
- така оставена на бензин на следващата сутрин всичко е перфектно и си тръгва нормално.
- НО остави ли се на газ и газовото само да си прехвърля сутрин при студено време става трагедия.
Преди да ми монтират газовият инжекцион не съм имал проблеми със стартирането в студ.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Демирев
- ентусиаст
-
Не.
Пали и гасне като натисна педала за газ и отпусна съединителя за тръгване.
Ако я оставя да поработи 7-8 мин. без да подавам газ и без да пипам съединителя - тръгвам без да угасне.
Пали и гасне като натисна педала за газ и отпусна съединителя за тръгване.
Ако я оставя да поработи 7-8 мин. без да подавам газ и без да пипам съединителя - тръгвам без да угасне.
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
Тея май нацяло са ти разбъзикали горивната система 

- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Е отиди на друг ГЪЗаджия.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- Демирев
- ентусиаст
-
Другия газаджия ти казва: отивай при този който ти го е монтирал.
Очаквах че някой колега с газов инжекцион с Е46 ще сподели ако е имал такъв проблем как го е решил.
Очаквах че някой колега с газов инжекцион с Е46 ще сподели ако е имал такъв проблем как го е решил.
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Дан са зацапани дюзите бе? Оня ден имаше вектра б със зацапани дюзи + заминал дебитометър. Паля гасне паля гасне веднага дюзите ги изчистих у ваната и спрях дебитометъра и е пушка сега.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330XI
ГИ-то предполагам е обикновено. Почти съм сигурен че имаш и записани грешки. Отиди да прочетат колата и кажи какви са грешките.
- Демирев
- ентусиаст
-
Газ пропан бутан инжекцион Заволли Алисей с 4 газ инжектора.
В страницата на Заволли България може да видиш снимки на монтажа му на колата ми. Търсиш монтаж Бмв Е46 318и смайли бутилка 35л.
В страницата на Заволли България може да видиш снимки на монтажа му на колата ми. Търсиш монтаж Бмв Е46 318и смайли бутилка 35л.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Демирев написа:Газ пропан бутан инжекцион Заволли Алисей с 4 газ инжектора.
Демирев колега аз лично не съм със заволи но знам как се чувстваш,баща ми кара със газов инжекцион заволи вече 5 години и е доста доволен !!! Виж как са ти разпробили колекторите да не са продупчили нещо провери си маркучите явно засмуква въздух

- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
Факта, че след като се покара колата предната вечер на бензин и на другия ден няма споменатия проблем, говори че се касае за адаптациите на бензиновия комп. Въпроса е дали газовата смес е твърде бедна или твърде богата. Това може да се разбере на диагностика и то след като е карана колата на газ!
- Демирев
- ентусиаст
-
Вече се убедих че е нещо от адаптациите. И газовия и бензиновия комп са оплескани от газаджията
Сутринта направо завъртях стартера - запали и веднага натиснах копчето бензин и си тръгнах нормално!
Имам чувството че ако не натисна бутон бензин аз - колата пали на пропан и затова се мъчи.

Сутринта направо завъртях стартера - запали и веднага натиснах копчето бензин и си тръгнах нормално!

Имам чувството че ако не натисна бутон бензин аз - колата пали на пропан и затова се мъчи.
- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
По лампите на бутона не можеш ли да разбереш на какво пали сутрин? Ако температурния датчик на изпарителя /редуктора/ не сработва, е възможно да палиш на газ първоначално.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3