СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ С Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- speedy+gabrovo
- Потребител
-
СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ С Е46
Колеги нов съм в форума и нов с БМВ....направих една беля и сега търся решение...Светна ми датчика за изгоряла крушка отзад.Загледах се и видях че крушката на заден десен халоген свети слабо.Отворих кората смених я ама нищо...и по невнимание докоснах с отверка гнездото на крушката докато колата беше на контакт...искочиха искри и я изгасих веднага..Вечерта паля и до там..няма ток...всичко свети вътре не пали...Гледахме бушоните като казах какво съм направил с отверката и там нищо..На другата сутрин запали от рас явно не е проблема в акoмyлатора...Загледах се и какво да видя....освен датчика за крушката,светнали и АБС и ТРАКШЪНА И РЪЧНАТА....КИЛОМЕТРАЖА И ВРЕМЕННИЯ РАЗХОД НЕ РАБОТЯТ....В ГАБРОВО НЯМАМЕ СВЕСТНИ ЕЛЕКТРИЧАРИ И ЗАТОВА ПИТАМ ЗА СЪВЕТ...
- embasi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 318i
- Мечтае да кара: BMW E46 330i kompressor
Re: СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ С Е46
Колега прегледай пак бушоните аз бях направил същото ни нямах такива проблеми на мен ми свети АБС и АСЦ но това е че ми е счупен датчика на предно ляво колело .... Закарай я на диагностика да видят какво става
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
speedy+gabrovo написа:Колеги нов съм в форума и нов с БМВ....направих една беля и сега търся решение...Светна ми датчика за изгоряла крушка отзад.Загледах се и видях че крушката на заден десен халоген свети слабо.Отворих кората смених я ама нищо...и по невнимание докоснах с отверка гнездото на крушката докато колата беше на контакт...искочиха искри и я изгасих веднага..Вечерта паля и до там..няма ток...всичко свети вътре не пали...Гледахме бушоните като казах какво съм направил с отверката и там нищо..На другата сутрин запали от рас явно не е проблема в акoмyлатора...Загледах се и какво да видя....освен датчика за крушката,светнали и АБС и ТРАКШЪНА И РЪЧНАТА....КИЛОМЕТРАЖА И ВРЕМЕННИЯ РАЗХОД НЕ РАБОТЯТ....В ГАБРОВО НЯМАМЕ СВЕСТНИ ЕЛЕКТРИЧАРИ И ЗАТОВА ПИТАМ ЗА СЪВЕТ...
СИлно ме съмнява да е изгорял модул,така че почвай бушоните един по един....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Колега,
от скромен опит да ти кажа, че първият предпазител са ти бушоните. Там за задни светлини има и реле,което управлява цял ред. Затова виж и релето за светлините. Освен това мисля, че си натрупал грешка в компютъра и е добре да влезеш в 21 меню и да рестартираш компютъра на колата. Нека колегите да ме поправят и да помогнат. Мисля, че с отверка няма как да причиниш повече от късо съединение и да изгори бушон,когато пипаш крушка на габаритите. Мисля, че габровски електриджия ще може да ти помогне. Според мен после ти е загаснало всичко, защото компютърът е отчел грешка, а може и реле да ти е залепнало в този момент. Като запалиш е нормално да ти светне таблото, а после да загасне. Всяка кола иска внимание и уважение- радвай се,когато го правиш.
от скромен опит да ти кажа, че първият предпазител са ти бушоните. Там за задни светлини има и реле,което управлява цял ред. Затова виж и релето за светлините. Освен това мисля, че си натрупал грешка в компютъра и е добре да влезеш в 21 меню и да рестартираш компютъра на колата. Нека колегите да ме поправят и да помогнат. Мисля, че с отверка няма как да причиниш повече от късо съединение и да изгори бушон,когато пипаш крушка на габаритите. Мисля, че габровски електриджия ще може да ти помогне. Според мен после ти е загаснало всичко, защото компютърът е отчел грешка, а може и реле да ти е залепнало в този момент. Като запалиш е нормално да ти светне таблото, а после да загасне. Всяка кола иска внимание и уважение- радвай се,когато го правиш.
- speedy+gabrovo
- Потребител
-
Закарах го на един еликтричар.Оправи го в по голямата част..всичко угасна,временния разход работи но стрелката на километража много бавно се качва.Като карам с 20 дори не ги отчита.....
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
Колега аз си мисля че Христо на алармите- Дочев инженеринг или нещо такова му се казваше фирмата на Шивара -ул.кап.дядо Никола на края на улицата там където пътят става двупосочен би трябвало да ти свърши работа.Аз винаги когато съм се консултирал с него относно токове винаги ми е помагал.
7 мнения
• Страница 1 от 1