Съединител проблем.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Съединител проблем.
Здравейте карам BMW 330i 2002-ра автоматик и тази сутрин съединителя май замина понеже мощноста и отиде подяволите до 3-та както я усещам и свети някаква удивителна с назъбено кръгче до "D". Тука идва и втория проблем снощи почна да ми прави едни магарий и както седи запалена премигва и си гасне сама .
Аз не съм майстор или разбирач затова се допитвам до вас.Дали е възможно защото много я карам "мръсно" и какви може да са проблемите?
Аз не съм майстор или разбирач затова се допитвам до вас.Дали е възможно защото много я карам "мръсно" и какви може да са проблемите?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Съединител проблем.
AlexMoran написа:Здравейте карам BMW 330i 2002-ра автоматик и тази сутрин съединителя май замина понеже мощноста и отиде подяволите до 3-та както я усещам и свети някаква удивителна с назъбено кръгче до "D". Тука идва и втория проблем снощи почна да ми прави едни магарий и както седи запалена премигва и си гасне сама .
Директно в сервиз с диагностика на кутията....само не казваш от къде си
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Edifice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46d 150hp
Re: Съединител проблем.
Диагностика колега, няма как тук да ти помогнем особено. Трябва да гадаем. До това дали е дала фира от мръсното каране, да до някаква степен се износва колата по бързо и не просто си му е дошло времето. 

3 мнения
• Страница 1 от 1