Десен фар - проблем.

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Re: Десен фар - проблем.

Мнение от bigmurzi » 10 Ное 2013, 16:27

Софиянецо, предполагам си момчето, с което се срещнах онзи ден, когато идвах да взема колата,

Първо, никой в нищо не съм обвинил. Констатирам наблюдение, с което не ангажирам никого.
Второ, ти намесваш колата ми тук и там. Това, че работиш някъде за някого и това ти дава достъп до нещо, което не е твое, не значи, че трябва да тръбиш навсякъде.
Трето, включих се в темата с конкретни въпроси, за да се изясни евентуално проблема ти, единствено с цел да помогна.
Най-учтиво те моля, да не коментираш повече в твоята тема, моята кола и какво може да й се случи, защото най-малкото звучи несериозно.

Благодаря!
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Велосипед

Мнение от Sofiqneca » 10 Ное 2013, 19:43

Не съм аз момчето. И коментара за твоята кола беше закачлив с цел шега, но явно не си от хората които носят на майтап. А и дори да имам достъп до нечия кола никога не бих си позволил да я пипна дори и да изгарям от желание. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sofiqneca » 12 Ное 2013, 14:59

Сложих нова капачка сега остава да докарам тока под бушона в бушониерата. Някой идеи?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 12 Ное 2013, 23:24

Sofiqneca написа:Сложих нова капачка сега остава да докарам тока под бушона в бушониерата. Някой идеи?

Ти ебаваш ли се?
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sofiqneca » 12 Ное 2013, 23:33

Викаш създадох тема да трупам мнения а? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 12 Ное 2013, 23:35

Sofiqneca написа:Викаш създадох тема да трупам мнения а? :mhihi:

Десет пъти ти написах, че проблема ти е в кутията. Извади всички бушони и релета и я разглоби напълно. Ще намериш проблема.
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sofiqneca » 12 Ное 2013, 23:41

Нали се сещаш че след като извадя релетата и бушоните идва ред и на кабелите с крачетата им. След това едно надписване на всяка жичка и недай си боже след всичко това игра с поялника която на мен ми е чужда.
В крайна сметка ако проблема е в бушониерата предпочитам да си карам с моста м/у двата бушона и да се счете проблема за решен и да благодаря на хората помогнали ми със съвети и идеи. :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 13 Ное 2013, 9:35

Като те мързи що ни занимаваш с глупости?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sofiqneca » 13 Ное 2013, 9:47

Мармот написа:Като те мързи що ни занимаваш с глупости?

Ще те помоля да не ми слагаш квалификации без да ме познаваш. Ясно съм написал че с бушониерата сам не мога да се справя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 13 Ное 2013, 19:12

Sofiqneca написа:
Мармот написа:Като те мързи що ни занимаваш с глупости?

Ще те помоля да не ми слагаш квалификации без да ме познаваш. Ясно съм написал че с бушониерата сам не мога да се справя.

Ми търсиш си майстор/човек, който може, плащаш му и готово.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sofiqneca » 13 Ное 2013, 19:30

Именно де. Допитах се до вас за да се установи проблема, и ако не мога сам да се справя да търся помощ (платена :paranoid: )

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 318i touring
Мечтае да кара: по пътища без дупки.

Мнение от E30 » 22 Ное 2013, 18:27

Тройния стоп има много смотан ключ за светлините... всичките пинчета са запоени на една платка и там често спойките правят проблем.Дали от фабричен дефект,дали от несъразмерни предпазители,крушки ментета... но слабото място си е ФАКт.Ако имаш работещ ключ за фаровете от троен стоп - подмени го... трябва да тръгне.Аз лично си смених ключа с такъв от двоен стоп (не става плъг енд плей,бута се малко по инсталацията). :yes:
Има хора, в които живее Бог.Има хора, в които живее дяволът.А има и хора, в които живеят само глисти.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 22 Ное 2013, 23:04

E30 написа:Тройния стоп има много смотан ключ за светлините... всичките пинчета са запоени на една платка и там често спойките правят проблем.Дали от фабричен дефект,дали от несъразмерни предпазители,крушки ментета... но слабото място си е ФАКт.Ако имаш работещ ключ за фаровете от троен стоп - подмени го... трябва да тръгне.Аз лично си смених ключа с такъв от двоен стоп (не става плъг енд плей,бута се малко по инсталацията). :yes:

Стига пълни форума с лайна бе. Прочете ли в какво се състои проблема въобще? Аман от скрапери, щял да преправя инсталацията...Те хората в Немско по-прости от българския селтак и не знаят как да си я оразмерят...
Пишеш пълни ЛАЙНА! Какво общо имат крушките? Ключа управлява слаботокова верига, в която участва намотката на реле. Освен това щом единия фар свети значи проблема няма как да е в ключа.

Предишна

Назад към E30