Откраднато е зелено БМВ!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325i
Мечтае да кара: 650i

Мнение от bELiAr » 23 Сеп 2006, 11:03

:( :( това е адската гадост ... тия по новите нямат ли нещо за проследяване ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 26 Сеп 2006, 18:23

hyena написа:благодаря на всички за отзивите! Колата е видяна тази сутрин в района на Южния парк! Отличителен белег са задните стопове, които са от модел '02. има снимки в галерията!

аз съм до южния точно, но когато виждам бмв-та се заглеждам да не са колеи от екото - не че имам въртене в квартала през деня, но не съм я виждал... съболезнования :confused:

п.с. да беше оставил телефон, недай си късмета някой да я мерне какво да прави освен да ти звънне веднага :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 27 Сеп 2006, 17:37

Добреде колеги защо не си застраховате колите в Бул инс ;)
Винаги когато някой напише "откраднаха ми колата" първото нещо което се питам е не каде е седяла и колко е струвала, а каде е била застрахована, досега не съм видял в форума някои да се оплаче, че са му гепили колата и е била там застрахована ;)
Аз винаги при тях ще си застраховам колите занапред и мисля, че ще спя спокоино...
чувал съм случаи на открадната тяхна кола, но на човека са му били плащали няколко пъти заради ПТП на стоиността на колата горе долу и той каза, че вечерта в която е изтекла застраховката на другата сутрин я е нямало вече пред блока му, трябвало е да си я поднови просто понякога на малки деца се правите всеедно незнаете как стават нещата...
Всяка кола почти миже да се открадне дали е в гараш няма никакво значение има значение каде е застрахована помислете си следващия път каде ще си правите застраховките...
Аз не искам да ми плащат пари за удари и тн. не искам да ги занимавам с нищо просто искам да знам, че винаги като си оставя колата някаде и там ще си я намеря непокътната....

П.С
Кофти ми е за хубавата ти кола наистина е гадно, дано все пак има развитие по случая или ти я платят без много грижи ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 27 Сеп 2006, 17:45

:OT:
мда трябва една тема за статистика, от откраднатите коли или по-специално бмв-та ако миа изобщо значение, колко къде са били застраховани :)

</:OT:> :)

иначе не съм я виждал а днес правих 1-2 кръгчета тука покрай южния парк

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 30 Сеп 2006, 14:26

_BoBI_ написа:Добреде колеги защо не си застраховате колите в Бул инс ;)
и така нататък ...
и така нататък ...
и така нататък ...
и така нататък ...

Тоя твоя пост направо е за "Платени обяви" не мислиш ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 30 Сеп 2006, 18:30

stenly написа:
_BoBI_ написа:Добреде колеги защо не си застраховате колите в Бул инс ;)
и така нататък ...
и така нататък ...
и така нататък ...
и така нататък ...

Тоя твоя пост направо е за "Платени обяви" не мислиш ли?

много е прав колегата , преди години купихме една петица която беше застрахована във "Витоша" . Още на втория ден се опидаха да я откраднат с шпер ключ , ама не се бяха съобразили с това , че колата е с чип на ключа. На другия ден колата беше вече застрахована в "БулИнс" и в продължение на 2 години нямаше никакъв подобен проблем.

ПС:Застраховайте си колите в БулИнс и 99% няма да имате ядове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 30 Сеп 2006, 19:24

Добрата новина е, че ше влизаме в Европата, там ше ни натиснат да се бориме с корупцията и организираната престъпност, начи до 2-3 години да очакваме Булинс да се саморазпусне и да поиска извинение от обществото за мутрагенната си същност, а?

(из приказки от 1001 нощ)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 05 Окт 2006, 13:52

///sasho написа:
ПС:Застраховайте си колите в БулИнс и 99% няма да имате ядове.

Тва приятелю е някакъв градски фолклор нема такъв филм .На мен ми дигнаха колата точно като беше застрахована в Булинс и никой не я намери(не се обади).Но пък иначе ми я платиха
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 06 Окт 2006, 2:10

те обикновено после ги намират тия коли колега ама след като са платили и са я намерили на части фащат ги тия където са я крали и ги редуват бои продаваи частите бои продаваи частите те може да не ти кажат но точно бул инс обикновено ги намират рано или късно и си разчистват сметките с джамбазите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Данаил » 06 Окт 2006, 21:35

тия дето правят тези гадости трябва да ги режат на тънки лайстнички и да ги погребат живи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! дано да я открият !!!
Дидо

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 83 /2.0d /2006
Мечтае да кара: M 3
Детайли за колата: Тайна

Мнение от svetoslavned » 11 Окт 2006, 22:03

Съжалявам за колицата.Скоро откраднаха на мой приятел буса бял Спринтер 1995г. пича влиза за 20мин. в къщи излиза и буса го няма.Няколко дена преди това се оплакваше от алармата,явно не е случайно.И още никой не му се е обадил за откуп или нещо такова.Мафиотска работа...Ще се оглеждам за твоето БМВ , може да са решили да го продадат в Плевен, знае ли човек...Дано си намериш колата , успех.
свн

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 12 Окт 2006, 9:30

svetoslavned написа:Съжалявам за колицата.Скоро откраднаха на мой приятел буса бял Спринтер 1995г. пича влиза за 20мин. в къщи излиза и буса го няма.Няколко дена преди това се оплакваше от алармата,явно не е случайно.И още никой не му се е обадил за откуп или нещо такова.Мафиотска работа...Ще се оглеждам за твоето БМВ , може да са решили да го продадат в Плевен, знае ли човек...Дано си намериш колата , успех.

това с буса ми напомни случай с един мой приятел, който по същия начин, оставя си буса и влиза в тях за 5 минути (като преди това му бяха откраднали вече 3 буса!!!), и си излиза човека от тях и за нещастие на крадеца, го вижда как се качва в буса и отпрашва. Продължението ще го спестя, само ще кажа, че полицаите много са му се зарадвали, макар че е бил занесен на ръце до районното. :mhihi:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 12 Окт 2006, 11:32

Не само на Бул Инс колите не се крадат.......Армеец, много рядко ЛевИнс! Но за Армеец мога да гарантирам, инфо от кухнята ;)

ПС: А за сведения моята стара кола Е46 застрахована в Евроинс ми я гепиха точно от гаража в Лозенец (бтв мисля че с хиената даже сме съседи)....след седмица някъде с включване на какви ли не контакти ми я върнаха посред нощ....уж намерена от полицията пред задния вход на Зоо Градината, дори не беше палена, а я бяха бутали с друга кола, броня в броня! Съвет от мен....не се хвърляйте на всяка застр компнаия само защото някой агент самозвантин ви е смъкнал някой лев от премията....усещането да не си намериш колата сутринта не го пожелвам на никой, никой няма да ви изплати после преживяното, затова мисля, че експерименти с това не бива да се правят! Успех дано я намериш ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

oldfashion
Аватар

Мнение от oldfashion » 23 Окт 2006, 20:56

колата е някъде наблизо :idea: :idea: :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 23 Окт 2006, 21:18

И аз ще помогна, само да видя нещо.Разбирам какво е ,просто нямам думи :(

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум